Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Майбутні судді-корупціонери Новомосковська починають стажування в місцевих загальних судах

Майбутні судді-корупціонери Новомосковська починають стажування в місцевих загальних судах

25 Жовтня 2018 0 Comments

23 жовтня 2018 року у Дніпропетровському регіональному відділенні відбулася зустріч майбутніх суддів Новомосковська з головою Дніпровського апеляційного суду Наталією Деркач та суддями-наставниками Дмитром Мовчаном, Іриною Шаповаловою, Артемом Олійником та Наталією Токар.

Наталія Деркач привітала гостей, познайомилася з кожним кандидатом на посаду судді, представила суддів-коучів, зупинилася на загальних питаннях Положення про стажування та наставництво (коучинг) кандидатів на посаду судді та повідомила про порядок проходження стажування в місцевих судах. Також вона поділилася досвідом про свої перші кроки у професійній діяльності судді.

Суддя–наставник Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області Ірина Шаповалова підкреслила, що вона та її колеги будуть допомагати кандидатам у закріпленні теоретичних знань, отриманих на лекціях, на практичному досвіді.

Дмитро Мовчан зосередив увагу майбутніх суддів на особливостях оцінювання за результатами стажування.

Під час стажування слухачі ознайомляться з роботою апарату місцевого загального суду, організацією документообігу та внесення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень, роботою в міні-команді (суддя-помічник-секретар судового засідання), візьмуть участь у судових засіданнях.

Теоретичні знання та поглиблене знайомство з роботою суду допоможуть слухачам розвинути практичні навички написання проектів процесуальних документів у цивільному судочинстві. Саме на коучів покладається відповідальне завдання обговорювати та направляти слухачів на опанування професії судді.

Зустріч пройшла в теплій, душевній обстановці.

Серед майбутніх суддів є такі кандидати, яких і про лобіював народний депутат України від «Блока Петра Порошенко» Вадим Григорович Нестеренко.

Нестеренко за своїх будучих кішенкових суддів заплатив зі своєї кишені та домовився з адміністрацією президента щоб його людей зробили суддями на Новомосковщині .

Мова йде про особистого адвоката Нардепа Нестеренка Вишневського Анатолый Євгенович який у судах та при рейдерських захопленнях фермерських  підприэмств представлял інтереси нардепа та скандальну особу Маргариту Ігольникову, яка подоробляла рішення працюючи у Новомосковському міськрайонному суді.

Анатолій Євгенович Виншенвський

Дніпропетровської області
№ Свідоцтва:
1083
Дата видачі свідоцтва:
16/5/2002
Ким видано свідоцтво:
Дніпропетровська обласна КДКА

Голова суду Наталія Деркач та судді–наставники побажали учасникам спецпідготовки набути практичного досвіду з розгляду цивільних справ, плідної праці та успіхів у проходженні стажування. А найголовніше – пам’ятати, що професія судді – це насамперед допомога людям, тому головне залишатися людяними та працювати на благо людей.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *