Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У психологічній студії “Довіра” м. Новомосковськ відбулось заняття з музикотерапії

У психологічній студії “Довіра” м. Новомосковськ відбулось заняття з музикотерапії

25 Жовтня 2018 0 Comments

21 жовтня у Новомосковській центральній міській бібліотеці пройшла музикотерапія під назвою «Виправити все…».

Куратор студії психолог Світлана Шубна розповіла багато цікавого про вплив різних жанрів та музичних течій на стан організму, а також поділилася секретами, які мелодії краще обрати, аби зняти щоденну напругу в кінці робочого дня.

Музика є невід’ємною частиною кожної людини, адже звуки наповнюють наше життя всюди, де б ми не були. Радіо в громадському транспорті, авто чи на роботі, заслуханий до дір трек під час спортивних тренувань чи приготування їжі, спокійні мелодії в навушниках перед сном. Музика лунає з кіосків і магазинів, відкритих вікон проїжджаючих мимо машин, з переносних колонок, що так популярні нині у молоді.

Гармонійне поєднання звуків, в залежності від улюбленого жанру, завжди приносить насолоду і підіймає настрій. А гарний настрій – це один крок до відмінного здоров’я. Покращувати фізичний й емоційний стан взялися в психологічний студії «Довіра», що діє на абонементі центральної бібліотеки м. Новомосковська.

Окрім корисної інформації відвідувачі студії перевірили на собі цілющі та заспокійливі властивості інструментальної та класичної музики, взявши участь безпосередньо в сеансі музикотерапії, яку запропонувала психолог.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *