Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

МЕНЕ НУДИТЬ ВІД ВАШОГО ПАЦИФІЗМУ І СКИГЛЕННЯ

МЕНЕ НУДИТЬ ВІД ВАШОГО ПАЦИФІЗМУ І СКИГЛЕННЯ

26 Листопада 2018 0 Comments

Україна шокована. Захоплено три військові судна. Який жах! Порушено всі норми міжнародного права!
А що ви хотіли? Йде війна. Ви, тупі ідіоти, з 20 лютого 2014 року йде війна. Що ви хочете від Росії? Реверансів? Знижок на газ? Ґречності та ввічливості!?
Окуповано Крим. Окуповано половину Донбасу. Мільйони українців під окупацією. З передової щодня вивозяться трупи загиблих солдат. І ви лише тепер прокинулися? Лише тепер помітили порушення міжнародного права?!

Ви – довбануті страуси! Ви роками ховали голови в пісок. І лише тепер помітили порушення міжнародного права та суверенітету нашої країни!?

Ви – слиняві пацифісти – ви роками блеяли про мир, злагоду і Мінські домовленості. Росія порушила сон вашої свідомості? Потривожила ваш спокій? Вам тепер не комфортно?

У мене одне питання, коли вам, нікчемним миролюбцям, буде гидко від вашого ж таки відображення в дзеркалі? Розслабтеся. Відповіді не шукайте. Я знаю відповідь, – Ніколи. Вам ніколи не буде соромно за ваш пацифізм, тотожний зраді. І знаєте, мине кілька дів, і ви забудете, і про захоплені кораблі, і про моряків, і про порушення суверенітету. Ви про все забудете. І знову поринете у свій безтурботний сон. Але зробіть послугу: бодай, не висловлюйте своє обурення, бо воно фальшиве.
Іде війна. Росія діє в рамках воєнної логіки. Росія діє – ЛОГІЧНО! Як на війні.
І відповідати потрібно – ЛОГІЧНО. Як на війні.
Але воєнна відповідь – це не для наших політиків, не для наших журналістів і не для наших аналітиків. Всі ви, нікчеми, лише здатні квилити і скаржитись.
Від ваших ображених голосів так само нудить, як і від вашого пацифізму.

Валентин Бушанський
Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *