Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Новомосковськими суддями була проведена нарада щодо оптимізації роботи по розгляду кримінальних впроваджень

Новомосковськими суддями була проведена нарада щодо оптимізації роботи по розгляду кримінальних впроваджень

12 Грудня 2018 0 Comments

 7 грудня 2018 року за ініціативою виконуючого обов’язки голови Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області Артема Олійника за участю  судді-спікера Вікторії Березюк було проведено спільну нараду з керівництвом Новомосковської місцевої прокуратури, Новомосковського відділу поліції та служби пробації.

 У даній нараді взяли участь керівник Новомосковської місцевої прокуратури Артем Носенко, заступник керівника Новомосковської місцевої прокуратури Тимур Батурін, начальник Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області Олександр Чепець, заступник начальника Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області В’ячеслав Книш, начальник слідчого відділу Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області Євгеній Кондренко, заступник начальника Новомосковського МРВ філії Державної установи “Центр пробації” у Дніпропетровській області Олег Буднік.

   На нараді були обговорені питання щодо оптимізації роботи по розгляду кримінальних проваджень у розумні строки. В.о. голови суду Артем Олійник повідомив учасників наради про те, що наразі в Новомосковському міськрайонному суді здійснюють судочинство лише 6 суддів. В той час, як штатна чисельність суддів у Новомосковському міськрайонному суді Дніпропетровської області складає 14 одиниць. Тобто на сьогодні навантаження на одного працюючого суддю більше, ніж вдвічі перевищує оптимальне.

   Під час наради були обговорені спільні заходи, які мали б  сприяти ефективній роботі всіх служб і органів з метою дотримання розумних строків розгляду справ і матеріалів з неухильним дотриманням, свобод і законних інтересів їх учасників.

  Керівником Новомосковської місцевої прокуратури Артемом  Носенко та начальником  слідчого відділу Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області Євгенієм Кондренко зі свого боку були запропоновані заходи, щодо комунікації з проблемних питань, які були взяті до уваги.

За інформацією Новомосковського міськрайонного суду

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *