Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У НОВОМОСКОВСЬКУ «ПОТЕНЦІЙНИМ КЛІЄНТАМ» РОЗПОВІЛИ ПРО НАРКОТИКИ ТА ЇХ НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ

У НОВОМОСКОВСЬКУ «ПОТЕНЦІЙНИМ КЛІЄНТАМ» РОЗПОВІЛИ ПРО НАРКОТИКИ ТА ЇХ НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ

18 Квітня 2019 0 Comments

У Новомосковському міськрайонному відділі філії Центру пробації у Дніпропетровській області разом з представником Новомосковської міської громадської організації «Незалежність» Олександром Кальчев для клієнтів пробації було проведено інформативно -роз’яснювальну бесіду на тему «Наркотики та їх негативний вплив».

Під час проведення заходу слухачі були проінформовані що наркоманія — це насамперед, важке психічне захворювання, яке, прогресуючи, пригнічує в людині вольові якості, вбиває їх. Це захворювання, яке виникає внаслідок вживання специфічних препаратів, які отримали загальну назву “наркотики”. Залежно від механізму впливу на центральну нервову систему людини наркотики поділяються на депресанти, стимулятори-антидепресанти, галюциногени і деякі інші. Небезпека проявів наркоманії полягає у тому, що вона дуже швидко і невідворотно руйнує фізичне і моральне здоров’я людини, адже йде повна деградація особистості. Наркоманія в наш час досягла масштабів епідеміїї. Наркозалежні особи здебільшого схильні до самогубств та травмувань, що призводять до безпосередніх смертей від надмірності вживання наркотичної речовини. Також не слід забувати, що наркотики спричиняють погіршення криміногенної ситуації в Україні, утворюючи порочне коло “наркотики-злочин”.

Метою проведення бесіди стало можливістю надати більше інформації щодо наслідків негативного впливу наркотичних речовин не тільки на організм особи, а й на наслідки вчинення повторного правопорушення. Та наголошено, що незалежно від походження, наркотична речовина – отрута, що руйнує людський організм. Не розуміння конкретної шкоди наркотиків – основна причина такої кількості наркозалежних.

Новомосковський міськрайонний відділ

філії Державної установи «Центр пробації»

в Дніпропетровській області

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *