Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЖИТЕЛІ НОВОМОСКОВСЬКА ПОСЛУХАЛИ ЧЕРГОВУ БРЕХНЮ ВІД НАРДЕПА ВАДИМА НЕСТЕРЕНКА

ЖИТЕЛІ НОВОМОСКОВСЬКА ПОСЛУХАЛИ ЧЕРГОВУ БРЕХНЮ ВІД НАРДЕПА ВАДИМА НЕСТЕРЕНКА

2 Липня 2019 0 Comments

У цей понеділок, 1 липня, до Новомосковська з черговим ПІАРом  завітав народний депутат України від “Блока Петра Порошенка” діючий рейдер Дніпропетровщини Вадим Григорович Нестеренко, який провів зустрічі з мешканцями нашого міста, яких зігнали на ці зустріч як худобу.

Кожна із зустрічей проходила у форматі відвертої брехні, де виборці мали змогу поділитись своїми проблемами, поставити рейдеру Вадиму Григоровичу Нестеренко найболючіші запитання та, на жаль, не отримавали читкої відповіді від нардепа Нестеренка.

Загалом ПІАР компанія рейдера Вадима Нестеренка  складалася з двох частин. У вступній частині рейдер Вадим Григорович розповів який він гарний та склільки ще планує з бюджету міста вкрасти грошів. Також Нестеренко навів приклади найуспішніших проектів, на яких він, зі своею командою, вкрав грошів, саме завдяки його злагодженій роботі та сприянню вони і мали змогу вркасти.

Крім брехливого звіту депутата про виконану роботу за останні п’ять років, під час зустрічей порушувалися як глобальні проблеми розвитку країни, так і приватні питання, що стосуються конкретної людини з команди нардепа Нестеренка.

Усі зустрічі були призначені на вечір, щоб була можливість у людей Нестеренка зігнати більше людей.

За попередніми зверненнями та запрошеннями жителів Новомосковська, рейдер Вадим Нестеренко зустрівся з жителями та представниками ОСББ по вул. Українська, 9; площа Героїв, 16 – Калнишевського, 5 (червоні будинки); вул. Велика Ковалівка, 26.

Окрім того, аби діалог з новомосковсцями був більш конструктивним та змістовним, разом з народним депутатом зустрічі відвідали його шістки  з Новомосковських комунальних підприємств та відомий бандит-депутат Михайло Барсук. Адже основна робота нардепа полягає у тому, щоб і послухати, прокрутити головою та потім подумати як вкрасти гороші. А от питання, що стосуються стихійних сміттєзвалищ у місті, прибирання вулиць, утримання прибудинкової території, ремонту каналізаційних систем, підвалів багатоповерхівок і т.д.  – це вже у компетенції місцевої влади та працівників комунальних підприємств, які беруть з мешканців гроші, але нічого нероблять.

 

У ході зустрічі мешканцями вищезазначених багатоповерхівок  були підняті питання пенсійного забезпечення та житлово-комунального господарства, тарифів на комунальні послуги, ремонтів внутрішньоквартальних та дворових проїздів, ремонтів під’їздів, ліфтів та дахів багатоповерхівок, утримання прибудинкової території, встановлення дитячих майданчиків, освітлення вулиць та багато іншого. Найбільше ж містян турбували питання, коли рейдера Вадима Нестеренка посадять за грати.

На привеликий жаль, ситуація, яка пов’язана з водопостачанням та боргами містян за воду, нічим не краща. Так як у Новомосковську нема свого джерела води, на комунальному підприємстві працюють люди Нестеренка та грабуют підприємство. Тому жителі нашого міста просто змушені «купувати» воду у «Дніпроводоканала» за шалені кошти.  Ще декілька років тому міська влада, разом з народним депутатом-редером Вадимом Нестеренко, проводила експерименти по виживанню людей, але, як виявилось, це було марно, люди, мешканці Новомосковська, вижили у 30 градусну спеку і без води.

Окрім того, аби Новомосковськ не залишився без тепло- та водо-постачання, міська влада під керуванням Нестеренка змушена щорічно датувати «Новомосковськтеплоенерго» та «Новомосковськ водоканал» та сплачувати накопичені владою борги. А це саме ті кошти, які могли бути направлені на ремонти дворових проїздів, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, ремонти навчальних закладів, лікарень та амбулаторій.

Що ж стосовно альтернативних джерел опалення, то рейдер Вадим Григорович Нестеренко розповів про один досить цікавий комерційний проект – будівництво ТЕС, яка буде належати виключно йому та працюватиме на відходах сільгосп виробництва, які теж його і він їх буде продавати, та буде виробляти енергію за Зеленим тарифом. Окрім того, що ТЕС буде обігрівати Новомосковськ, так там завжди буде гаряча вода, яка надходитиме до міста за великі гроші. Плюс таке підприємство дасть нові робочі місця та гарний дохід Вадиму Нестеренку.

Рейдер Нестеренко не оминув увагою і тему зі сміттєзвалищами.  Більше п’ятнадцяти років поблизу мікрорайону «Кулебівка», в досить близькій доступності від приватного сектору, знаходився величезний сміттєвий полігон. Місцеві жителі зверталися до нардепа Миколи Солошенка, але він проігнорував. Але незважаючи на це довгий час проблема залишалася невирішеною. І лише спільними зусиллями міської громади в особі депутатів Романа Лебедєва, Леоніда Матвієнко та Народного депутата України від “Блоку Петра Порошенка”  Вадима Нестеренка сміттєвий полігон на «Кулебівці» був повністю закритий й переведаний не подалік від «Кулебівки», та продовжує травити мешканців.

На привеликий жаль, альтернатив для мешканців «Кулебівки» поки що немає. Адже, якщо закрити ТПВ «Екологія України», то комунальним службам доведеться вивозити сміття на інший полігон, аж в сторону Синельниково, а це невигідно Нестеренку та його команді.

На останок, чимала частка новомосковців поскаржилися нардепу на «заварений» прохід біля центральної міської лікарні. Раніше місцеві жителі багатоповерхівок постійно користувалися тим проходом, аби скоротити шлях до лікарні, школи, пошти та й взагалі, до центру міста. Але деякий час тому, по команді самого нардепа Вадима Нестеренка, адміністрація лікарні прийняла рішення закрити даний прохід. Основною причиною закриття була усна команда Нестеренка.

Після чергової брехні народний депутат-рейдер Вадим Нестеренко поїхав далі…. брехати другим мешканцям міста.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *