Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Зустрічі з людьми повинен проводити кожен депутат

Зустрічі з людьми повинен проводити кожен депутат

5 Липня 2019 0 Comments

Зустрічі з людьми повинен проводити кожен депутат будь-якого рівня якомога частіше, щоб не втрачати зв’язок з реальністю, розуміти прагнення людей, їх біль, поділяти успіхи, допомагати розв’язувати проблеми.

Так повинно бути. Але серед депутатів вищої ланки таких одиниці.

В статусі кандидата в народні обранці від партії «Слуга народу» провів зустріч з селянами, які щойно відпрацювали на полях. Очікування людей зрадили не один раз. Не дивно, що вони нікому вже не вірять.
Питання ставлять лише одне: чому ті, хто працює на українській землі, обробляє її живуть як наймити, а ті хто керує — як пани?! Чому важко працюючи, вони не мають гідних умов для життя?!
Дивлячись їм у вічі, дав обіцянку не зрадити довіри. Для мене це важливіше, ніж пообіцяти щось матеріальне і сховатися потім за стінами Верховної Ради, як це робили інші.
Сподіваюсь на те, що вони мене підтримають, підтримають нову команду Президента. Наші люди найкращі й заслуговують на гідне життя на своїй землі!

Провів також зустріч з жителями села Котовка. Мали нагоду познайомитись, поговорити про важливість вибору, проблеми й очікування. Вкотре почув скільки сподівань люди покладають на Президента країни й на нашу партійну команду.

Шалений кредит довіри, якого настільки бояться конкуренти, що наштампували клонів, намагаючись обдурити людей вчергове. Турбують усіх проблеми розподілу землі, особливо для соціальної сфери: вчителів і медиків. Кажуть, що виділили землю немісцевими приватним підприємствам, а про своїх не потурбувалися. Аудит звісно потрібен, щоб зрозуміти, кому ж насправді належить земля і чи на законних підставах?!

Обговорили й інші проблеми селян, які чуємо майже від усіх. Люди прагнуть змін і чекають цього від нас. Вважають, що українське село повинно жити не гірше столиці, яку вони годують. І це справедливе бажання. Вони покладають надії на тих, кого обирають. І я знаю, що ми зможемо зробити їх життя кращим.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *