Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Головний корупціонер Новомосковщины Володимир Сагайдак рветься до влади.

Головний корупціонер Новомосковщины Володимир Сагайдак рветься до влади.

5 Серпня 2019 0 Comments

Головний корупціонер Новомосковщини Володимир Анатолійович Сагайдак своєю жадібністю до грошей прославився вже давно, працюючи з 1997 по 2015 рік начальником Новомосковської міжрайонної юстиції (туди входила й виконавча служба). Володимир Сагайдак за грошову винагороду знімав арешти з майна для того, щоб боржники встигали продати це арештоване майно, там і здобув свою славу наш герой.

 

У гонитві за великими грошима він потоваришував з агрофеодалом Вадимом Григоровичем Нестеренком, який навчив Сагайдака, як потрібно не розмінюватися на дрібниці й отримувати від своєї посади величезний фінансовий прибуток, використовуючи службове становище.

Володимир Сагайдак, використовуючи службове становище й увійшовши в злочинну змову, заарештовував і продавав через спеціалізовані торги комунальне майно особам, що приносили йому хабарі. Саме завдяки Володимиру Сагайдаку на Новомосковщині була повністю зруйнована зрошувальна система на полях.

Працюючи з 2015 по 2018 рік на посаді начальника реєстраційного відділу Новомосковської районної державної адміністрації, корупціонер Сагайдак усіляко сприяв агрофеодалу Вадиму Нестеренку в рейдерських захопленнях фермерських господарств, проводив сумнівні реєстрації на прохання Нестеренка.

За віддану службу в рейдерському союзі Нестеренко Вадим Григорович, депутат Верховної Ради України від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», зробив Володимира Сагайдака головою Новомосковської районної державної адміністрації.

SONY DSC

Сагайдак, ставши головою, призначає свою дочку Яну Сагайдак начальником юридичного відділу при Новомосковській РДА. Всі договори на оренду комунального майна проходили через неї, приносячи немалі гроші до сімейного бюджету Сагайдаків.

Хотілося б зазначити, що Володимир Сагайдак та його дочка Яна Сагайдак на позачергових виборах до Верховної Ради відповідали у Вадима Нестеренка за фінансову сітку щодо підкупу виборців, і коли ця інформація просочилася в ЗМІ, Сагайдака відсторонили від посади голови НРДА. Але цей бувалий корупціонер не збирається здаватися. Будучи головою НРДА, Володимир Анатолійович оголосив конкурс на посаду начальника реєстраційної служби РДА, що серйозно суперечить чинному законодавству.

Зазначимо, що сам конкурс був призначений в день звільнення Сагайдака з посади голови. З цього випливає, що конкурсна комісія була призначена самим Володимиром Сагайдаком. І як же йому було не перемогти за таких обставин, запитаєте ви?

Тим більше, що ситуативні питання йому були надані заздалегідь. За день до призначеного конкурсу майже всі працівники Новомосковської районної державної адміністрації знали, що Володимир Анатолійович Сагайдак повертається до них в НРДА на посаду начальника реєстраційної служби, продовжуючи ворочати корупційними схемами.

Дивовижний факт виплив на момент підготовки цього матеріалу. Найбільше балів на конкурсі набрав нікому не відомий молодий чоловік, який подав заявку й вирішив поборотися за посаду глави НРДА, але комісія віддала перевагу своєму босові, й переможцем став саме Володимир Сагайдак.

На цьому дивна корупційна історія не закінчується. За день до свого офіційного звільнення, будучи головою Новомосковської районної державної адміністрації, Володимир Анатолійович Сагайдак призначив конкурс на посаду начальника юридичного сектору районної державної адміністрації. І дивним чином цей конкурс виграла його дочка Яна Сагайдак.

Мабуть, Вадим Нестеренко попросив Сагайдака за допомогою дочки знищити всі документи, що розкривають тотальну корупцію в стінах Новомосковської районної державної адміністрації.

Ми сподіваємося, що нова влада в особі Президента Володимира Зеленського та його команди ЗЕ, зверне увагу на ситуацію, що склалася навколо Новомосковської районної державної адміністрації, відреагує і вживе необхідних заходів, як це було в розпал передвиборчої кампанії, а саме з руйнуванням фінансової сітки Вадима Нестеренка щодо підкупу голосів виборців.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *