Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У НОВОМОСКОВСЬКІ БІБЛІОТЕЦІ В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПРОЙШЛО ЗАСІДАННЯ ЗНАВЦІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

У НОВОМОСКОВСЬКІ БІБЛІОТЕЦІ В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПРОЙШЛО ЗАСІДАННЯ ЗНАВЦІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

13 Серпня 2019 0 Comments

10 серпня в читальному залі Новомосковської центральної міської бібліотеки провели своє чергове засідання знавці англійської мови розмовного клубу «Open borders».

 

Загалом мета клубу: на абсолютно безкоштовній підставі допомогти тим, хто вивчає або хоче вдосконалити свій англійській. Подібні зустрічі проходять в нашому місті не вперше. Засідання клубу «Open borders» відвідують люди різного віку та роду занять, об’єднані однією метою :  поспілкуватися  та удосконалити свою англійську мову.

Заняття у клубі проходять у невимушеній, теплій обстановці, часто просто за чаюванням, або на природі. Кожний присутній бере участь по мірі своїх можливостей в обговоренні таких тем  як культура, історія, мистецтво, література. Одночасно  учасники знайомлять усіх  з  традиціями та обрядам країн, які вони представляють, тому що за час існування клуб відвідували крім українців   білоруси,  росіяни, датчани, французи.

Цього разу зустріч пройшла емоційно, жваво та на високому позитивному рівні.

Якщо ви бажаєте покращити свої розмовні навички та загалом поглибити знання англійської мови, працівники бібліотеки запрошують вас на заняття розмовного клубу. Абсолютно безкоштовно і безперечно корисно!

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *