Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

НОВОМОСКОВСЬКА ПОЛІЦІЯ РОЗШУКАЛА ВОДІЯ, ЯКИЙ СМЕРТЕЛЬНО ТРАВМУВАВ 19-РІЧНОГО ХЛОПЦЯ ТА ЗАЛИШИВ МІСЦЕ ДТП

НОВОМОСКОВСЬКА ПОЛІЦІЯ РОЗШУКАЛА ВОДІЯ, ЯКИЙ СМЕРТЕЛЬНО ТРАВМУВАВ 19-РІЧНОГО ХЛОПЦЯ ТА ЗАЛИШИВ МІСЦЕ ДТП

21 Грудня 2019 0 Comments

Дорожньо-транспортна пригода сталася  17 грудня 2019 року, близько 02.30 ночі у Новомосковському районі Дніпропетровської області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що  у одному селі на автодорозі лежить тіло невідомого чоловіка без ознак життя. На місце аварії виїхали  патрульні поліцейські  слідчо-оперативної групи, медики, працівники  слідчого управління та криміналісти. Під час огляду на дорозі  були виявлені сліди гальмування невстановленого автомобіля.

18 грудня  в ході організованих оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Новомосковського відділу встановили водія, який збив людину. Ним виявився 30-річний  житель Новомосковського району. Чоловіка доставили до  слідчого  управління ГУНП в  Дніпропетровській області, де він  надав свідчення. Автомобіль, на якому пересувався водій, вилучений. За попередніми даними, однією з причин аварії стало  погіршення погодних умов та туман, через що водій не помітив чоловіка на дорозі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України  (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Новомосковського відділу поліції

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *