Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську Міський Голова Віктор Літвіщенко провів виїздну оперативку, пройшови вулицями та дворами міста

У Новомосковську Міський Голова Віктор Літвіщенко провів виїздну оперативку, пройшови вулицями та дворами міста

17 Січня 2020 0 Comments

16 січня 2020 року міський Голова Віктор Іванович Літвіщенко здійснив обхід вулицями міста разом з керівниками комунальних підприємств, структурних підрозділів міськвиконкому та представниками інспекторів поліції. На виїздній оперативкі були розглянуті питання благоустрою та підвищення якості санітарної очистки міста.

    Також очільник міста продемонстрував присутнім існуючі недоліки та вказав на що потрібно звернути увагу відповідальним керівникам.

Насамперед це нерегулярність вивозу сміття; відсутність освітлення у дворах багатоповерхівок; обрізка дерев з метою забезпечення безпеки життя і здоров’я людей та уникнення аварійних ситуацій; стихійні сміттєзвалища, які утворюють самі ж мешканці; утримання об’єктів та прилеглих територій, які закріплені за підприємствами, установами, закладами торгівлі, власниками та орендарями приміщень у належному стані.

 

 

Оскільки зима цього року тепла та відсутні опади, то вже зараз потрібно  почати прибирання опалого листя, сміття та прибудинкових територій-сказав Літвіщенко

Міський Голова висловив сподівання на співпрацю громадян з комунальними підприємствами.

За результатами наради були надані доручення відповідним службам нашого міста.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *