Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Небезпечну площу побудували, на черзі небезпечний стадіон

Небезпечну площу побудували, на черзі небезпечний стадіон

20 Січня 2020 0 Comments

Мешканці Новомосковська ще пам’ятають, коли перед реконструкцією площі Героїв їм обіцяли нову площу з сучасним музичним фонтаном.

Реконструкція площі обійшлася платникам податків майже у 140 мільйонів гривень, реконструкція міського центрального стадіону обійдеться майже в 200 мільйонів гривень.

По факту після реконструкції місто отримало небезпечну для відпочинку площу Героїв.

Проте  очільники міста площу прийняли на баланс та незважаючи на те, що вона небезпечна, продовжують замовчувати це від мешканців та експлуатують її.

Такого результату варто очікувати й після реконструкції стадіону тому, що реконструкцією площі Героїв та реконструкцією стадіону займається  одна й та ж скандально відома будівельна компанія Дениса Островського ТОВ “БК “СТРОЙІНВЕСТ”.

Не звертаючи уваги взагалі на велику кількість кримінальних проваджень та, зокрема, на неякісну реконструкцію площі Героїв з боку будівельної компанії Дениса Островського, Дніпропетровська обласна державна адміністрація й надалі продовжує допускати до тендерів цю будівельну компанію, допомагаючи вигравати тендери, а потім, без затримок, перераховує їй кошти за ще не виконану роботу.

Нагадаємо нашим читачам, що реконструкція Новомосковського міського центрального стадіону буде найдорожчою в Україні. Дорожча, ніж у місті Харкові.

Ми просимо наших читачів дуже уважно переглянути відеозапис виїзної робочої групи з приводу небезпечної площі Героїв після її реконструкції.

ВІДЕО:

На жаль, ті, хто курирували реконструкцію площі, на даний час не коментують нічого та стоять осторонь від цього питання, найімовірніше, отримавши відкат.

Цікаво те, що скандальна будівельна компанія Дениса Островського  фігурує в декількох кримінальних справах, і у правоохоронців до цієї компанії давно є багато запитань.

А у керівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації з новим очільником запитань до Островського немає, як і до якості робіт, виконаних його компанією.

Мабуть, новий губернатор вже отримав від Островського свій відкат.

Сподіваємось, що Президент України Володимир Зеленський зверне увагу та припинить будівельну корупцію у Новомосковську.

 

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *