Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Економіка – дуже цікавий і захоплюючий навчальний предмет, особливо у викладанні вчителя ліцею Чабаненка Віктора Андрійовича.

Економіка – дуже цікавий і захоплюючий навчальний предмет, особливо у викладанні вчителя ліцею Чабаненка Віктора Андрійовича.

23 Січня 2020 0 Comments

З цим погодяться, беззаперечно, всі колишні і теперішні ліцеїсти.

15.01.2020 учениця 11-А класу Шевченко Єлизавета взяла участь у І (міському) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Вона представила дослідницьку роботу з економіки на тему «Форми міжнародних економічних відносин».

В своїй роботі ліцеїстка проаналізувала та з’ясувала основні риси та форми міжнародних відносин у світовому господарстві, відслідкувала міграцію в Україні, основні причини і наслідки, дослідила тенденцію міграції в Новомосковську. Тема міграції обрана не випадково. На жаль, це одне з найгостріших питань в нашій державі, все більше українців виїжджають за кордон в пошуках кращої долі і вже не повертаються. Таким чином Україна втрачає не тільки ресурс робочої сили, а також потенціал на майбутній розвиток.

Єлизавета Шевченко здобула ІІ місце в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.

Вітаємо Віктора Андрійовича Чабаненка та його ученицю Єлизавету Шевченко з перемогою та бажаємо нових наукових досліджень і відкриттів у галузі економіки!

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *