Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ ЧЕРГОВЕ ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ

НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ ЧЕРГОВЕ ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ

2 Червня 2020 0 Comments

1 червня 2020 року на Дніпропетровщині стартувала третя хвиля послаблення карантину. Дозволили відкрити навчальні установи, спортзали, інклюзивна-ресурсні центри, гуртки. Відновили перевезення регіональним і міжрегіональним залізничним транспортом (крім електричок). Таке рішення напередодні ухвалила Обласна комісія ТЕБ та НС.

Відтепер в вузах будуть проходити атестацію і публічний захист дисертацій. Учні професійно-технічних навчальних закладів можуть пройти практику.

Все ослаблення – за умови суворого дотримання протиепідемічних та санітарних норм.

В інклюзивних-ресурсних центрах повинні облаштувати місця для дезінфекції рук. А ще – проводити температурний скринінг, провітрювати приміщення. Педагоги повинні уникати близького контакту з дітьми.

Умова роботи фітнес-центрів і спортивних залів: на 10 кв м – не більше одного відвідувача. Обмеження для групових занять в навчальних закладах та спортзалах – до 10 учасників.

Спортивні заняття групами дозволили тільки дітям від 12 років.

У пасажирських вагонах можна заповнювати лише місця для сидіння. Якщо поїзд рухається транзитом через регіон, в якому не діють ослаблення, такі місця повинні заповнюватися тільки наполовину. При цьому посадки пасажирів в транзитному регіоні не здійснюються.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *