Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЧОМУ «МЕР КУЛЕБІВКИ» ЛЕОНІД МАТВІЄНКО НЕ ДОПОМАГАЄ

ЧОМУ «МЕР КУЛЕБІВКИ» ЛЕОНІД МАТВІЄНКО НЕ ДОПОМАГАЄ

27 Січня 2023 0 Comments

У Новомосковську на мікрорайоні Кулебівка десь років 19 тому з’явився свій мер, його ще називали «народним мером Кулебівки».
 
Мова йде про Леоніда Івановича Матвієнко, який є коронним мешканцем мікрорайону, який неодноразово обирався від кулебівки депутатом до Новомосковської міської ради від різних політичних партій.
ЧОМУ «МЕР КУЛЕБІВКИ» ЛЕОНІД МАТВІЄНКО НЕ ДОПОМАГАЄЛеня Матвей
 
Леонід Іванович підтримував на кожних виборах чергову політичну партію, яка давала йому місце в своїх лавах. На передвиборчих перегонах під час зустрічей з виборцями Леонід Матвиєнко розповідав, що з приходом партії, яку він зараз представляє, мешканці Кулебівки будуть жити краще.
 
Мешканці слухали, вірили та голосували за чергову політичну партію, яку привів в їх мікрорайон Матвієнко, але після обрання Матвієнко і представники партії про виборців забували та діяли виключно в свої комерційних інтересах.
 
За свою трудову діяльність у якості депутата Новомосковської міської ради різних скликань, Леонід Іванович Матвієнко побудував немалу бізнес-імперію і це йому вдалось завдяки тому, що він був депутатом та голосував так, як йому казали, а за це він отримував цікаві земельні ділянки для свого бізнесу та різні блага для розвитку.
 
Леонід Іванович побудував п’ять магазинів і дві торгові бази. Як би не депутатство, то Матвієнко цього ніколи б не отримав.
 
Детальніше про діяльність Леоніда Івановича Матвієнко можна прочитати на різних Інтернет-ресурсах за посиланнями:
 
Леонид Матвиенко, будучи депутатом, даром время не терял!

«Я не з їми», – Леонид Матвиенко

Але наша розповідь не про депутатську діяльність Леоніда Івановича, який позиціював себе на Кулебівці як господар та захисник мешканців мікрорайону, за що й отримав прізвисько «мер Кулебівки», а про те як він у тяжкі часи для мешканців мікрорайону залишився осторонь тому, що в нього ще не вирішене чергове питання по земельній ділянці біля старого хлібозаводу.
 
 Як ми всі пам’ятаємо, на одному з сесійних засідань рада прийняла рішення розібрати недобудовану школу №13 на мікрорайоні Кулебівка, будівельні матеріали продати, а земельну ділянку віддати в оренду людині з оточення міського голови.
 
Мешканці мікрорайону були здивовані та обурені таким рішенням корумпованої влади та почали протестувати й намагались не давати знищити недобудовану школу.
 
Люди піднялись, почали проводити збори, на зборах готували листи до міського голови та в інші інстанції, збирали підписи, планували зустрічі з владою та депутатами, які представляють мікрорайон, але депутати все-таки проголосували за це ганебне рішення.
Наша редакція бажає успіху мешканцям мікрорайону Кулебівка, які відстоюють самотужки свої законні інтереси, не очікуючи допомоги від таких, як «мер Кулебівки».

Список депутатів які обрані від мікрорайону Кулебівка.

Звертаємо увагу, що у всіх цих заходах не брав участі так званий «мер Кулебівки» Леонід Іванович Матвієнко.
Він остався в осторонь саме тоді, коли був дуже потрібен мешканцям мікрорайону. Він не брав участі та взагалі не допомагав, він зайнятий тільки собою та своїм бізнесом.
Як потім з’ясувалось, Леонід Іванович не може йти проти діючої влади, бо в нього поки не закрите питання по земельній ділянці, що розташована напроти старого хлібозаводу, де він будує чергову базу. Цю земельну ділянку він орендує у міста та планує «порішати» довгострокову оренду.
Мабуть, що саме тому він поки не може йти проти діючої корумпованої влади та не може допомогти мешканцям мікрорайону відстояти недобудовану школу.
Для розуміння мешканцям мікрорайону, Леонід Іванович Матвієнко завжди діяв і продовжує діяти лише у своїх власних, комерційних інтересах, йому начхати на проблемі кулебовчан, в нього по місту безліч земельних ділянок на які потрібно поновити договори оренди й тому він, «мер Кулебівки», ніколи не йтиме проти діючої влади.
 
Тому і зараз не допомагав та не допомагає, й скоріше всього допомагати не буде.
 
В наступних матеріалах ми вам розповімо, де та які земельні ділянки отримав пан Матвієнко для свого бізнесу, а головне — де та при яких обставинах влада, порушуючи законодавство, йому передала ці земельні ділянки.
 
Наша редакція бажає успіху мешканцям мікрорайону Кулебівка, які відстоюють самотужки свої законні інтереси, не очікуючи допомоги від таких, як «мер Кулебівки».
 
Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *