Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

БАЛАГАН ВІД КУЛЕБІВСЬКИХ ОРГАНІЗАТОРІВ

БАЛАГАН ВІД КУЛЕБІВСЬКИХ ОРГАНІЗАТОРІВ

1 Лютого 2023 0 Comments

Відверто кажучи, наша редакція не планувала писати про зустріч мешканців мікрорайону Кулебівка з міським головою Новомосковська Сергієм Рєзніком.
Ініціатором термінової зустрічі була частина мешканців мікрорайону, кулебовчане планували зустрітися з міським головою та поспілкуватися стосовно недобудованої на мікрорайоні школи №13.
Нам цікаво було почути, як думку мешканців, так і думку міського голови стосовно прийнятого рішення по демонтажу недобудови школи №13.
БАЛАГАН ВІД КУЛЕБІВСЬКИХ ОРГАНІЗАТОРІВ
БАЛАГАН ВІД КУЛЕБІВСЬКИХ ОРГАНІЗАТОРІВ
Але, зустріч планували, на наш погляд, чесні, відкриті та помірковані мешканці мікрорайону Кулебівка, а ініціативу перехопили так звані “активісти”, яких раптово, після виходу нашого матеріалу – «Чому…..», очолив такий собі «мер Кулебівки» Леонід Іванович Матвієнко.
ЧОМУ «МЕР КУЛЕБІВКИ» ЛЕОНІД МАТВІЄНКО НЕ ДОПОМАГАЄ
БАЛАГАН ВІД КУЛЕБІВСЬКИХ ОРГАНІЗАТОРІВ
Як з’ясувалось, більшість людей, які планували прийти на зустріч просто не прийшли. І на наш погляд зробили правильний вибір.
З початку все, як то кажуть, було по-людськи, а потім пан Матвієнко дав умовну команду своїм активістам і ті перетворили зустріч на банальний балаган у стилі Матвієнка — почали кричати, верещати та перетворили зібрання на базар.
 
Ми то розуміємо чому це сталося.
По-перше, спокійним та поміркованим людям не дали можливості задавати важливі для них питання та отримати відповідь від міського голови та його представників стосовно недобудови та інших наболілих питань, що накопичились на мікрорайоні.
 
По-друге, не дали представникам влади висловити свою точку зору та довести, чому було прийнято рішення про демонтаж недобудованої школи та просто поспілкуватися з людьми.
 
І трете, саме в цьому, мабуть, і полягав план пана Матвієнка та його активістів – зірвати зустріч та дискредитувати владу.
 
Ми з вами добре розуміємо, що Леонід Матвієнко, коли неодноразово був депутатом міської ради від різних політичних сил, на сесійних засіданнях сидів тихше води, нижче трави, бо тоді він з владою дружив і отримував за свою лояльність та мовчання в особисте користування земельні ділянки.
 
Тепер він не депутат, вже земельних ділянок набрався за часи свого депутатства і тепер може, як то кажуть, владу критикувати та корупціонерами називати.
 
Шановні мешканці мікрорайону Кулебівка, ми хотіли б вам нагадати, як за допомогою вашого, так званого «мера Кулебівки» Леоніда Матвієнка, починаючи з 2015 року, владу в місті захопив рейдер Вадим Нестеренко та його шістка самозванець Сергій Горошко.
 
Ви пам’ятаєте, як  «мер Кулебівки» Матвієнко разом з іншими депутатами від вас ховався на хлібозаводи № 11, який належить пану Нестеренко?
 
Ви пам’ятаєте, як Матвієнко та його поплічники проводили сесійні засідання на режимному закритому об’єкті за колючим дротом на хлібозаводі № 11?
 
А пам’ятаєте прийняті ними рішення, які допомогли Нестеренку та його оточенню, й пану Матвієнку набити свої кишені грошима, а вас тоді на засідання не пускала охорона рейдера Нестеренка?
 
А зараз, коли Матвієнко добився своєї мети й заволодів трьома земельними ділянками під чергове будування магазинів, йому влада не така стала.
Він використовував та продовжує використовувати людей для досягнення лише своїх особистих цілей. В нього одна мета – заробити на вас як можна більше грошей та максимально вас використати.
Нам прикро, що пересічні мешканці мікрорайону, завдяки таким ділкам, як Матвієнко, не змогли толком поспілкуватися з міським головою та його заступниками, й поставити важливі питання та отримати відповіді.
 
Вважаємо, що мешканцям мікрорайону Кулебівка вже настав час послати пана Матвієнка та його “активне оточення” якомога далі та жити своїм розумом.

Леонід Іванович Матвієнко:

«Я не з їми», – Леонид Матвиенко

Леонид Матвиенко, будучи депутатом, даром время не терял!

Новомосковские цыгане убивают жителей города

Из-за горящих свалок депутаты пытались «сбросить» мэра Новомосковска

Депутаты городского совета Новомосковска напали на мэра Сергея Мороза и избили его

Леонід Матвієнко разом з бандою рейдера Нестеренка не пускають людей на засідання міської ради, яке депутати в черговий раз проводять на у Нестеренка на хлібозаводі № 11.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *