Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

«Зірки Партії регіонів» почали міняти владу у міськрайнному суді Новомосковська

«Зірки Партії регіонів» почали міняти владу у міськрайнному суді Новомосковська

1 Липня 2014 0 Comments

Минулого понеділку  о 9 годині біля будівлі Новомсковського міськрайонного суду зібралась частина депутатів  міськради, в більшості від Партії регіонів, та дружно вимагали «люстрації судді», за попередніми даними були присутні:

1. Борис Мазур секретар міськради, депутат від Партії регіонів

2. Сергій Коцюра,  депутат від Партії регіонів

3. Олександр Шаркун, депутат від «Батьківщина»

4. Леонід Матвієнко, депутат від «Фронта змін», колишній член фракції Партії регіонів

5. Костянтин Мороз, депутат від КПУ

Кажучи відверто, ми були здивовані тим, що від суду «люстрації» вимагають ті люди, хто неодноразово мав проблеми з законом, хто фактично постійно порушує діюче законодавство України, приймаючи незаконні рішення на сесії міської ради.

Вище зазначені «зірки» неодноразово намагались змінити владу у місті, ігнорують засідання міськради, не приймають участь у прийнятті важливих рішень для нашого міста, постійно посилаючись на зайнятість та не ходять на сесії. Але знаходять час прийти до міськрайонного суду та вимагати не зрозуміло що. Цікаво, секретар міської ради Борис Мазур свою відсутність на робочому місці, як обґрунтував? Чи його в черговий раз прикрила своєю груддю нова влада? Як стало нам відомо депутати, які колотять наше місто, на даний час ведуть переговори з різними політичними силами, щоб на слідуючі чергові вибори попасти в міську раду від них.  

Дмитро Незгодний

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *