Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Віктор Пінчук не дав жодної копійки у фонд підтримки батальйону “Дніпро”

Віктор Пінчук не дав жодної копійки у фонд підтримки батальйону “Дніпро”

21 Липня 2014 0 Comments

За словами голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, зять другого президента України Леоніда Кучми Віктор Пінчук не дав жодної копійки для підтримки місцевого батальйону добровольців “Дніпро”.

Про це Коломойський заявив в ефірі 5 каналу.

“Є у нас печальні приклади. Є ще один виходець із Дніпропетровська великий олігарх, чиїм прихильником я є. Він не дав жодної копійки. Він спілкувався з моїм заступником і сказав, що буде тратити гроші на фонд, а славу це принесе Коломойському”, – заявив Коломойський, уточнивши, що мова йде про Віктора Пінчука.

Коломойський розповів про створення благодійного фонду для підтримки Збройних сил України.

“Наша армія перебувала у достатньо печальному стані. Для того, щоб привести її у мінімальну боєготовність, потрібні були швидкі заходи. Вони не потрібні були через тиждень-два, а зараз або ніколи. Ми пішли на те, що заправили гасом, дизелем, надали деякі речі пов’язані із обмундируванням, харчуванням, мобілізацією, розміщенням. В цей момент ми не думали як ми через пів року або рік скористаємося цією армією для якихось своїх особистих олігархічних потреб”, – заявив Коломойський.

“Я не трачу свої особисті гроші з свого особистого рахунку. Є фонд, туди приходять гроші. Я  є одним із донорів цього фонду. Туди приходять гроші, які надсилають і звичайні громадяни, і юридичні особи, і бізнесмени, і компанії. Тут не можна говорити скільки. Питання – з якою душею ти це зробив”, – додав Ігор Коломойський.

Віктор Пінчук – український мільярдер, який входить до десятки найбагатших українців.

У 2008 році він став, за версією журналу Forbes, найбагатшим українцем, обійшовши Ріната Ахметова. У 2013 році зайняв 6-е місце в рейтингу найбагатших людей України зі статком $ 2,150 млрд. Пінчук одружений із донькою другого президента України Леоніда Кучми Оленою Франчук.

Джерело:ipress.ua

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *