Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Генерали бояться вижившого комбрига, який може розказати всю правду про трагедію під Волновахою

Генерали бояться вижившого комбрига, який може розказати всю правду про трагедію під Волновахою

31 Липня 2014 0 Comments

Комбригу 51-ї Володимиру Яцківу трохи покращало, загроза життю минулася. Він і надалі перебуває у військовому шпиталі, куди полковника доправили “швидкою” просто з літака у Рівному.

Однак довкола нього відбувається мишача — чи то пак генераляча — метушня… І є всі підстави побоюватися за його життя. Загроза виходить не від підступної недуги — від підступних інтриг генералітету.

Медперсоналу суворо наказано нікого до Яцківа не допускати. Хворого ізолюють від близьких та друзів, навіть мобільник йому не віддають.

—  Його життю наразі нічого не загрожує, окрім тих генеральських нелюдів, провину яких саме ЯЦКІВ може пояснити та довести! — заявив сьогодні у соцмережі володимирський волонтер Роман Мартинюк. — Від моменту розстрілу під Волновахою полковника Яцківа нестримно пресували генерали з ОДНІЄЮ вимогою — добровільно взяти вину на себе! Пропонували погодитись, мовляв, потім ми тебе не залишимо, а в іншому разі сядеш на все життя!

Саме тому в Рівному під час жалобної церемонії із “200-ми” (вантаж 200 — тіла загиблих воїнів. — Ред.) не було генералів. Тінь вини Яцківа не повинна була їх зачепити!

Я впевнений на 100%, що саме цього пресингу не витримав офіцер. Сором за загиблих — ніщо порівняно з тим пеклом, яке приготували йому генерали, чиї накази він безумовно виконував! Розчарування та відсутність можливості боронитись проти несправедливості і брехні стала причиною втрати свідомості! А тепер вони бояться його живого!

Попереджаю: Яцків живий і не збирається вішатись, застрелитись або в інший спосіб покінчити із життям! І наголошую — життя комбрига в небезпеці! І прошу всіх про максимальний репост — від цього залежить життя чесного офіцера.

Комбрига планують звинуватити в різних злочинах. Один із них — буцімто самовільне (!) переміщення непідготовленої бригади в район Дачного! Інші моменти — погана підготовка, погана дисципліна, незлагодженість.

— Ми комбрига на поталу штабним щурам не віддамо! Багато людей думають, як я. Усім рота не закриють! — наголошує громадський активіст.

Події, що передували розстрілу 3-го батальйону, він вважає спланованою провокацією. Навіть припускає, що вона вписувалась у загальний сценарій нарощення істерії перед виборами — щоб усе завершилося у першому турі. І повідомляє надважливі деталі:

– Солдати їхали на війну, а потрапили в засідку! Командир обірвав усі телефони щодо цього блокпоста. Був там увечері. Відправив начштабу Андрощука із сбшником уночі туди за 90 км від табору!!! Вони саме встигли на розстріл. Він відчував небезпеку, та не зміг цьому зарадити. Генерал Хомчак теж знав, але сказав: “Ни шагу назад”. Полковника втоптали, а хлопців злили!

Якби на вас одягнути військову форму, дати автомат і віддати наказ не стріляти — а місцеві там беззбройні лягали під гусениці танків! — що з ними робити?! Наказ не стріляти!

Невже це ще треба пояснювати? Чи нагадати про путінську медальку за участь у СПЕЦОПЕРАЦІІ З ПОВЕРНЕННЯ Криму, яка розпочалась із розстрілу 20 лютого? Скільки ще треба смертей, щоби переконати?

Мене ліквідують, бо я забагато говорю, Яцківа — бо він забагато знає?! Якщо з Комбригом щось станеться — у солдатів та офіцерів не буде іншого ворога, крім генералів! Заради них я особисто розпочну третій Майдан!

Якби ми знали, що буде Небесна сотня, то Януковича у Франківську яйцями не те що закидали б, його б на олів’є пошматували! Відчуваєте аналогію?

Так, війна — це війна. Комбриг це знає! Солдати знали! Але підлість на те і підлість, особливо спланована!

Джерело: vdv-ua.com

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *