Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Боротися з корупцією в міськраді будуть Крупський і люстратори

Боротися з корупцією в міськраді будуть Крупський і люстратори

25 Лютого 2015 0 Comments

Виконком Дніпропетровської міської ради на своєму засіданні 19 лютого прийняв рішення, яке опубліковане на сайті міськради.

Згідно з ним затверджується склад міської комісії з питань профілактики проявів корупції в органах місцевого самоврядування міста Дніпропетровська.

 

Виявляється, комісія діє з 2012 року, лише склад її коливається разом з призначеннями чиновників на відповідальні посади. От і цього разу зміни в складі викликані перепризначенням нових дійових осіб на посади, за якими, здається, навіки закріплені місця у «антикорупційній комісії».

Не дивно, що до складу комісії з профілактики корупції входить начальник міського ГУ МВС Олег Кабаненко, як і директор департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради Олександр Свіренко. Останній, до того ж – у якості заступника голови. Адже, побачивши факти корупції, слід негайно це діло через зв’язки з правоохоронними органами зупинити і викоренити.

 

Але навряд чи ви здогадуєтесь, що в межах департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради існує управління взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами, мобілізаційної та оборонної роботи, начальник якого – Олександр Самарець – також разом з усіма бореться з корупцією.

 

І вже зовсім скромно виглядає посада секретаря комісії Ігора Головка: «завідувач сектору взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами відділу взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами управління взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами, мобілізаційної та оборонної роботи департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради». Чи ви вважаєте, що без спеціального сектору у відділі цілого управління одного з 13 департаментів міської ради можна побороти корупцію?

 

Серед членів комісії слід відзначити постійного опозиціонера Вадима Гетьмана та велику прихильницю Віктора Януковича Наталю Начар’ян.

Мають місце також і представники громадськості. Це колишній люстратор і активіст ГО Євромайдан-Січеслав Артур Гільмутдінов та член Люстраційного комітету Дніпропетровської області Роман Швець.

 

Ну а очолює групу борців з корупцією людина, у чеснотах та моральних якостях якої не сумніваються представники кількох кольорових влад Дніпропетровська – перший заступник міського голови Анатолій Крупський.

Автор:

Олекса ВАЛАХ

Джерело:  dniprograd.org

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *