Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

СЕРГІЙ МЕЛЬНИЧУК: ШЛЯХ ВІД БІЙЦЯ ДО МАРОДЕРА

СЕРГІЙ МЕЛЬНИЧУК: ШЛЯХ ВІД БІЙЦЯ ДО МАРОДЕРА

3 Березня 2015 0 Comments

Прочитав конференцію екс-комбата батальйона “Айдар” Сергія Мельничука на бігмірі і не зміг промовчати адже цей громадянин м’яко кажучи бреше в багатьох питаннях.

Отже, Мельничук стверджує, що з фракціі Радикальноі партіі його виключили бо він нібито голосував в розріз з фракцією по багатьох нібито принципових для нього питаннях. Це брехня! В переважній більшості Мельничук голосував одностайно з фракцією і жодних принципових питань окрім збереження ним контролю над батальйоном “Айдар” ніколи не піднімав. Виключили Мельничука з фракціі бо він з воїна перетворився в мародер а і провокатора. Створивши в столиці угрупування з напів кримінальних елементів Мельничук на замовлення олігархів почав віжимати підприємства, викрадати підозрюваних в кримінальних справах таких як екс-директор “Укрспирту” а головне чинити в часі війни провокації на кшталт підпалених шин під Міноборони.

В конференції на бігмірі Мельничук стверджує, що Ляшко прийшов в парламент на крові героїв. Цинічна брехня! Це Мельничук потрапив в парламент завдяки Радикальній партіі. Мені особисто дзвонили десятки “айдарівців” яких я знаю більше 20 років і просили просити Олега Ляшка не включати Мельничука в партійний список бо на його руках кров їхніх побратимів. Зараз шкодую, що не доніс до Лідера партіі всієї цієї інформації.

І насам кінець стосовно заяви Мельничука, що він не б’є Ляшка бо його вже нібито всі били. Не б’є бо боїться, що фракція йому швиденько ручонки переламає. В Мельничука хоробрості хватає лише на те, щоб побити пораненого “айдарівця” який розповів про нього правду.

Навіщо я це пишу? Мабуть, щоб менше хоробрих і відважних людей вірили Мельничуку і йому подібним шісткам олігархів

 

11025786_787849381291831_1770813094523024166_n

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *