Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

РІК ІГОРЯ КОЛОМОЙСЬКОГО

РІК ІГОРЯ КОЛОМОЙСЬКОГО

5 Березня 2015 0 Comments

Рік тому, 4 березня 2014 року, активісти Євромайдану вручили Ігорю Коломойському ключі від Дніпропетровської облдержадміністрації. Чим запам’ятався цей рік найвідомішого українського губернатора? Так, ще влітку минулого року Коломойський підписав меморандум з народним депутатом України Мустафою Джемілєвим.

За умовами меморандуму, губернатор пообіцяв забезпечити кримських татар і переселенців з Криму освітою і житлом. Відзначимо, що Ігор Коломойський проробив не маленьку роботу в напрямку допомоги переселенцям не тільки з Криму, але і з Донбасу. Так, губернатор Дніпропетровської області підписав з представником управління Верховного Комісара у справах біженців ООН меморандум. Відповідно до якого було виділено 2 мільйони доларів для переселенців.

Також, губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський заявив про намір балотуватися на пост глави Федерації футболу України. А ще, виявилося, що губернатор має паспорти трьох країн. Але, на його думку, він не порушує закон України, оскільки має потрійне, а не подвійне громадянство. Звичайно ж, не забували про губернатора і російські ЗМІ, вони призначили його “головним ворогом” Федерації. Не забули про мільярдера і західні ЗМІ. Так, в одному з найвпливовіших видань світу “World Street Journal” з’явилася стаття про голову Дніпропетровської обласної адміністрації, в якій розповіли про принципи і методи роботи нового губернатора Дніпропетровщини в боротьбі з терористами і сепаратистами на південному сході України. Варто сказати, що Ігор Коломойський ніколи не скупився на слова, так, він розповів про те, що багато хто давно хотів почути – про сепаратизм, олігархів і Льовочкіна.

Справедливості заради відзначимо, що губернатор-мільярдер здатний не тільки на гучні заяви. Фактично його команда не пустила сепаратистів в Дніпропетровськ і Запоріжжя, а потім і взяла під контроль ситуацію в Одесі. Ідеалісти вірили в його патріотичне перевтілення, циніки вважали це інвестицією. А журналісти підрахували “дивіденди”, які отримав бізнесмен з березня 2014 року, нібито сотні мільйонів. Губернатор Дніпропетровщини Ігор Коломойський похвалився футболкою, на якій зображений портрет всесвітньо відомого вченого Альберта Ейнштейна і напис: “Ейнштейн теж був біженцем”.

Ну і куди ж подітися без знаменитих фраз і цитат губернатора: «Я говорив Пінчуку:”Життя – це супермаркет, бери що хочеш, але каса – попереду”. «Мені не зрозуміло, як українці і росіяни можуть воювати. Враховуючи, я скажу недипломатично, шизофренію другого опонента … У нас був один великий шизофренік, а там – шизофренік маленького зросту. Він повністю неадекватний, повністю збожеволів. Його месіанство, відновлення Російської імперії 1913 або СРСР 1991 може довести світ до катастрофи».

Кажуть про Коломойського і його соратники: «Коломойський взагалі не любить щось продавати. Він, як Плюшкін, тільки купує», – так характеризує шефа його заступник і партнер по бізнесу Геннадій Корбан.

Джерело: 056.ua

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *