Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Відкриття тижня дитячої книги.

Відкриття тижня дитячої книги.

10 Березня 2015 0 Comments

Традиційно під час шкільних весняних канікул в бібліотеках, що обслуговують маленьких читачів, проходить Тиждень дитячої книги. В цьому році тиждень розпочався 5 березня 2015 року святковим відкриттям в Центральній дитячій бібліотеці, де відбулося літературно-музичне шоу “Диво-мандрівка в країну Читалію”.

Ведучі заходу провідний бібліотекар Кунах Наталія Стефанівна та бібліотекар Самодіна Юлія Анатоліївна привітали всіх присутніх зі святом. В гості на свято до маленьких читачів завітали учні школи естетичного виховання Риндін Даниїл та Єфіменко Єлизавета (керівник Філоненко Л.М.), які подарували музичні вітання. А поет Таран О.П. зачарував слухачів своїм майстерним виконанням веселих казок та гумористичних віршів.

Учасники заходу з задоволенням приймали участь у літературних конкурсах та вікторинах. Завершили святкову програму актори лялькового театру «Барвінок», які подарували дітям справжнє казкове диво – виставу «Поросятко Чок». Тиждень буде тривати до 15 березня 2015 року. Запрошуємо юних читачів.

SAM_5933

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *