Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Ми разом! – Можемо те, що спочатку, здавалося неможливим!

Ми разом! – Можемо те, що спочатку, здавалося неможливим!

24 Березня 2015 0 Comments

У нашому рідному місті Новомосковськ за адресою: пл. Леніна д.16, вул. Червоноармійська буд.5, пройшов “Суботник” – з благоустрою дворової території, активісти будинку запланували озеленити молодими саджанцями всю міні паркову частину свого двору.

Всі ми добре знаємо цей двір, так як з кожної весни проходячи, через центральну частину міста бачимо, якими барвистими квітами засаджена територія.

Ідея з поліпшенням міні парковій частині двору була виражена місцевими мешканцями, але ряд глобальних питань необхідно було вирішити кардинально, щоб здійснити затіяне озеленення.

В основному територія була засаджена тополею, яка крім того, що в період після цвітіння розкидає пух, та так, що взимку снігу набагато менше на землі, ще й сухостій обсипається як не на голову перехожим, так на дахи поблизу розташованих будинків.

Звернення по допомогую в проведеннi “Суботника” було адресовано в наше КП “Трубник”, де керівництво в особі Мірошника Олександра завдяки своєму професійному і відповідальному підходу до роботи, негайно відгукнулося в наданні допомоги не тільки словом, а й ділом.

Для активістів двору була виділена, дорога техніка і протягом 3 днів активно працюючи по обрізанню сухостою, територія двору стала придатна для посадки молодих беріз і хвойних дерев.

Дуже хочеться відзначити – протягом 3 денної першої частини “Суботника” керівництво на чолі Мірошника Олександра постійно було присутне, беручи активну участь у заході, і навіть у свій законний вихідний день не залишило активiстiв без своєї підтримки, відштовхуючись від особистого бажання всіляко допомогти жителям Новомосковська, які хочуть зробити наше місто гарнiшим.

Мешканці двору, починаючи від найменших, закінчуючи нашими шановними пенсіонерами – показали, таку згуртовану роботу, що вже до неділі 22.03.2015г. від сухостою не залишилося і сліду. Починаючи з понеділка 23.03.2015г.

мешканці приступають до посадки молодих дерев за підтримки КП “Трубник”

Наша редакція була особисто присутня на цьому заході, i хоче подякувати всіх хто безпосередньо брав участь:

 

за активну участь у “Суботнику”

 

  1. весь персонал КП “Трубник”, на чолі з керівником Мірошник А.
  2. організації місцевих підприємців: Натяжні стелі Lucky Star
  3. депутата міста в особі Пузир К.В.
  4. усіх активістів двору пл. Леніна д.16, вул. Червоноармійська буд.5

 

Після другої частини “Суботника” ми, обов’язково додамо фотографій з результатом такого не легкого заходи.

 Автор: Микола Литвиненко

 

Фотографії плідної роботи на першій частині “Суботника” додаються в даному репортажі.

20150320_101337 20150320_100355 20150319_1437051 IMG_47391111

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *