Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДЯН!

ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДЯН!

3 Квітня 2015 0 Comments

Шановні мешканці міста Новомосковськ та Новомосковського району! 31 березня поточного року майже всі українські телеканали транслювали сюжет про страшну знахідку – вибухівку, яка була закладена під віадуком траси «Дніпропетровськ – Новомосковськ». У ящику для зберігання шпал на 182 км залізничного перегону станцій «Самаровка – Новомосковськ» був знайдений жовтий прямокутний пакет, в якому і знаходився вибуховий пристрій.

На щастя, вибухівка була знайдена до того, як спрацював детонатор і обійшлося без жертв. Але нагадуємо, поки в країні зберігається складна суспільно-політична ситуація, пильність не буде зайвою.

Звертаємось до громадян з проханням бути пильними, інформувати міліцію про підозрілий автотранспорт і людей, а також про знайдені предмети і речі. Якщо помітили підозрілі предмети (сумки, коробки та інше), які залишені без нагляду, в жодному разі не чіпайте такі предмети, не намагайтеся їх відкрити або оглянути. Це мають робити тільки професіонали з вибухотехнічної служби. До приїзду правоохоронців зробіть усе можливе, щоб ніхто не наближався до підозрілого предмета. Ваші пильні та грамотні дії здатні врятувати життя та здоров’я як Вам, так і іншим людям.

Просимо з розумінням поставитися також до посилення заходів безпеки з боку правоохоронців під час проведення ними доглядів транспортних засобів, громадян та їх речей. Будьте уважними, пильними і небайдужими! За будь-яких підозрілих обставин телефонуйте, будь ласка, за номерами телефонів 102, 7-31-66, які працюють цілодобово.

Т.М. Попова,

майор міліції

 

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *