Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

«Полезная Газета» продовжує вводити в оману читачів?

«Полезная Газета» продовжує вводити в оману читачів?

18 Квітня 2015 0 Comments

09.04. поточного року, «Полезная Газета» на своїх сторінках розмістила статтю під назвою «Обнародованы подробности группового изнасилования в пос.Черкасское с участием солдат» Дана стаття базується на зверненні одіозною Вікторії Шилової, яка не приховує своїх проросійських поглядів.

 

В тему буде сказано, що «Полезная Газета» теж не приховує своїх проросійських поглядів, але це наша суб’єктивна думка.

 

Одже, повернемося до опублікованої статті.

Невдовзі після виходу зазначеної статті, котра базується виключно на зверненні Вікторії Шилової, на своїх сторінках редакція «Полезная Газета» розмістила «спростування інформації, про зґвалтуванню в Черкаському».

 

Таким чином, дане видання допомогло пані Шилової, поширити завідомо неправдиву інформацію, умовно ставши пособником в її не зовсім законних діях, які могли б

призвести до непоправного нанесення шкоди нашій державі, як це було в Костянтинівці

 

На жаль, після виходу цих двох статей через деякий час, якимось чином зникли зі сторінок видання. Швидше за все, ми так розуміємо, новий господар даного видання (на нашу думку: э власником газети Вадим Нестеренко) котрий i віддав такий наказ.

Шановні читачі, ми надаємо вам скріни сторінок, розміщених в минулому статей на сайті видання «Полезная Газета»

 

Нажаль, минаэ тільки час, а тi хто торгував державою – вдiвають новi маски на своэ забруднене обличчя, i далi пошурюють своэ беззаконня, щей не соромляться того, що гiдно з усiма порядними людьми, котрі зломили той окровавленний режим їхнього царя – вважають, що країна надалi буде «торгiвельним центром злочинiв» – i покарання за такi діяння, ці «маскараднi» держслужбовцi зумiють обійти. Але ми прагнемо нового, ми прагнемо до кращих змiн, i ці забрудненнi обличчя – ще понесуть заслуженне суровее покарання.

Желтая пресса ПГ1-1-1 Желтая пресса ПГ 2-1 Спростування ПГ-1-1

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *