Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЦБС День захисту дітей “Заросилося літечко росою” (ФОТО)

ЦБС День захисту дітей “Заросилося літечко росою” (ФОТО)

3 Червня 2015 0 Comments

Заросилося літечко росою, вмилося солов’їним ранком, першим грозовим дощем і стало на порозі, вигнувшись веселкою в своїх барвах і кольорах справжнього літа.

У такий день, заквітчаний чарівними травами, сповнений прекрасних мрій і сподівань, 2 червня завітали читачі 5-6 класів СЗШ №1 до Новомосковської центральної дитячої бібліотеки  на  захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, літературно-ігрову програму «Дитинство – вічності крила і море добра».

У перший  день літніх канікул хлопчики та дівчата разом з ведучими провідним бібліотекарем Кунах Н.С. та бібліотекарем Лисенко Ю.В. відправилися у тривале кругосвітнє плавання по океану розваг, де було безліч островів. А потрапили вони у цей світ через магічні двері величезного замку. Побували на островах чудових пісень, які прозвучали увиконанні Слісаренко Марії, Лемещенко Софії, Максимчук Євгенії, Рєзнік Ніколь (хормейстер школи естетичного виховання Литвин Н.А.), казкових персонажів, веселих і дотепних розваг.

На прощання працівники бібліотеки  побажали малечі веселих канікул, миру, привітного сонечка та доброго настрою. І запропонували написати свої мрії на аркушах паперу та  закріпити їх на “дереві дитячих мрій” біля бібліотеки.

Дуже віримо, що всі їхні мрії неодмінно збудуться!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *