Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

«Кривбасводоканал» заплатить 5 мільйонів за прийом платіжок дружині екс-мера Кривого Рогу

«Кривбасводоканал» заплатить 5 мільйонів за прийом платіжок дружині екс-мера Кривого Рогу

9 Червня 2015 0 Comments

КП «Кривбасводоканал» (Дніпропетровська область) 2 червня уклало угоду з ТОВ «Нова-Ком» щодо послуг обробки даних, автоматизації процесу прийому платежів за послуги централізованого постачання холодної води та водовідведення. Вартість угоди складає 4,57 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за переговорною процедурою, оскільки раніше замовник двічі скасовував торги через недостатню кількість учасників. У березні «Кривбасводоканал» проводив відкриті торги, на було подано дві заявки. Пропозицію ТОВ «Кривбасакадемінвест» відхилили через невідповідність предмету закупівлі. Другим учасником була фірма «Нова-Ком». У квітні замовник отримав тільки одну пропозицію – від «Нова-Ком».

Вартість пропозиції складається з відсотка від суми оброблюваних платежів – 2,04% (з ПДВ), а також тарифу за обслуговування кожного активного особового рахунку абонента – 0,072 грн. (з ПДВ).

«Кривбасводоканал» обслуговує 60 тис абонентів.

Фірмою «Нова-Ком» через ТОВ «Нара» володіють Наталія Євсюкова, Ганна Лаврешина і Надія Любоненко, дружина Юрія Любоненка, екс-мера Кривого Рогу, колишнього народного депутата від Партії Регіонів.

Джерело: НАШІ ГРОШІ

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *