Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЦБС Краєзнавчу мандрівку

ЦБС Краєзнавчу мандрівку

22 Червня 2015 0 Comments

17 червня 2015р. працівники бібліотек –філій № 1 і № 4 провели краєзнавчу мандрівку «Рідний край вивчаю я, це історія моя»  з учнями СЗШ №12, що відпочивають на літньому майданчику школи. З великим захопленням  діти здійснили віртуальну екскурсію в таємничій світ історії рідного краю. Переглянувши  фільм «Новомосковськ – історії перлина», діти познайомились з архітектурними пам’ятниками нашого міста,  дізналися про історичні місця та старовинні назви вулиць Новомосковська.

Учням розповіли про вулиці нашого міста, які названі в честь видатних земляків, визволителів та героїв підпільного руху проти нацистських окупантів: О. Сучкова, М. Головка, Р.Подрєз, З.Білої, Т.Тонконог. Особливо звернули увагу на одну з вулиць мікрорайону  Кулебівка– вулицю Таї Тонконог, названу в честь члена Лейпцігського інтернаціонального антифашистського комітету Опору.

Вікторину «Чи знаєш ти свій рідний край?» провели бібліотекарі Самодіна Валентина Михайлівна та  Дудка Марина В’ячеславівна. По закінченню краєзнавчої мандрівки відбулося покладання квітів до Меморіальної дошки Таї Тонконог.

DSC05684 DSC05686 DSC05690 DSC05692 IMG_1314

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *