Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Усі шість хвиль мобілізації до війська набирають усіх, кого завгодно, тільки не «крутих» та їхніх синків-мажорів

Усі шість хвиль мобілізації до війська набирають усіх, кого завгодно, тільки не «крутих» та їхніх синків-мажорів

24 Червня 2015 0 Comments

Всі шість хвиль мобілізації до війська набирають усіх, кого завгодно, тільки не «крутих» та їхніх синків-«мажорів».

Безліч дивовижних випадків, коли до армії призивають підстаркуватих чоловіків чи багатодітних батьків, тоді як здоровенні молодики, замість опанування військовою справою, хлебчуть шампанське по нічних клубах чи виснажуються у закордонних вояжах. Для того, щоб «відмазатися» від відправки на передову, достатньо бути навіть дрібним клерком солідної установи, адже з міністерств і державних відомств на фронт беруть хіба що невдах.

“Дістало!” розкаже про подвійні стандарти призовної кампанії.

Солдатський бунт – стійка ознака воєнного часу. Мобілізовані в Національну гвардію виступили проти командування частини, де їх готують до відправки на передову. Новоспечені бійці показали нашим журналістам, якою гниллю їх годують, в яких хлівах вони живуть, та головне – поскаржилися, що за півтора місяці “тренувань” навіть автомата в руках не тримали. І це тоді, коли в зону АТО їх можуть відправити будь-якої миті. Командири, за давньою звичкою, вдалися до погроз і показухи. Вражаючі картини з буднів «учебки», відверті свідчення рядових і брехливість офіцерів – у спеціальному репортажі з епіцентру бардака.

У звільнених від сепаратистів українських містах досі при владі ті, хто накликав війну та боровся з видуманим українським фашизмом. Сьогодні ці діячі вдягли маскхалати-вишиванки і спокійно керують у звичних чиновницьких кабінетах. Підфарбовані у синьо-жовту гаму недавні зрадники, очевидно, цілком влаштовують Київ. Однак, українські патріоти з Донбасу попереджають:  на осінніх виборах в місцеві ради знов пройдуть колишні сепаратисти. А міліціонери та прокурори, які допустили створення  ДНР і  ЛНР, відбілять свої мундири одноденним візитом на фронт. Ми називаємо прізвища тих, хто готовий знову підняти  російський триколор.

Колишні діячі поступово повертаються до владного керма. У Сумах все чіткіше видно ознаки реваншу «попередників». Резонансні справи про розгін місцевого Майдану, злочини проти громадських активістів тихо котяться «на гальмах».  Винних, а тим паче замовників, ніхто не шукає. Тим часом звільнені за підозрою в корупції та зловживаннях чиновники, під прикриттям прокурорів і рішеннями «своїх» суддів поновлюються на посадах. Щоб вивільнити для них крісла, прокуратура шиє новим керівникам міста справи – одна смішніша іншої. Наші журналісти розкрили схеми поновлення «колишніх» у владі. Наш сюжет – як заява про злочин!

Величезна пожежа на нафтобазі під Києвом, яка завдала колосальних збитків довкіллю і обійшлася в мільйони гривень, вкотре викрила давні проблеми рятувальної служби. Не витримали навіть самі рятувальники і вголос заявили про наболіле. Скандальні зізнання вразили всю країну: стара техніка й обладнання, дефіцит засобів, пожежні костюми, які небезпечніші за вогонь, і мізерні зарплати. Перелік бід, від яких треба рятувати саму службу порятунку, насправді значно ширший. Ми дослідили причини злиденності Держслужби з надзвичайних ситуацій і, головне, знаємо, чого нам треба чекати у випадку чергового великого лиха.

Крім того, ми розкажемо про бучну п’янку в залах музею живопису, одеських чиновників напередодні грандіозного «шухеру», чергові приклади показухи по-українськи та сенсаційні зізнання отамана-невдахи Гіркіна про майбутнє «новоросії» у комплекті з не менш звихнутими дурницями останніх днів. Тільки надійні факти, переконливі докази і справжні емоції – у гострих репортажах програми «Дістало!» у понеділок, 22 червня о 20:20 на ICTV. Вістря нашої критики спрямовано проти всього, що заважає Україні жити гідно!

Джерело: galinfo.com.ua

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *