Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську відбувся святковий концерт з нагоди Дня Конституції України

У Новомосковську відбувся святковий концерт з нагоди Дня Конституції України

27 Червня 2015 0 Comments

Святковий концерт з нагоди Дня Конституції України відбувся у місті Новомосковську 26 червня.

В приміщенні виконавчого комітету міської ради зібралась чисельна громада: керівництво міста, начальники підприємств, організацій та установ, представники політичних партій, громадських організацій, духовенство.

«Шановні новомосковців! Дорогі земляки! Щиро вітаю вас із загальнодержавним святом – Днем Конституції України! 19 років тому Верховна Рада України, висловлюючи волю більшості громадян нашої держави, спираючись на багатовікову історію українського державотворення, узагальнюючи найкращі взірці світового досвіду, прийняла Конституцію України. Молода держава отримала правовий фундамент, який став реальною основою для розбудови нашої незалежності і демократії, гарантій вільного і гармонійного розвитку громадянина. У Конституції України наголошується на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон і сьогодні є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості», – зазначив очільник міста.

Він наголосив, що беззаперечним обов’язком кожного громадянина, незалежно від національності чи статусу, є дотримання та виконання положень Основного Закону задля гарантій прав і свобод кожного в інтересах усіх.

«У цей святковий день бажаю всім новомосковцям миру, добра і злагоди, міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії, впевненості у майбутньому – правовою основою якої є Конституція України!», – підсумував Сергій Мороз.

До слів міського голови приєднався народний депутат України Вадим Нестеренко. Він наголосив, що демократичний розвиток ніколи не був легким та закликав усіх набратися терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою.

За сумлінну результативну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання покладених обов’язків, гідну громадську позицію та з нагоди свята Дня Конституції України працівників управлінь та відділів виконкому та організацій міста нагороджено грамотами та цінними подарунками.

Відповідно до указу Президента України від 14 листопада 2014 року № 873\2014, нашого земляка, старшого солдата Ємельяненко Ігоря посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеню. Виконуючи почесну місію, міський голова вручив нагороду матері загиблого Світлані Василівні. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх загиблих за територіальну цілісність України.

У виконанні художніх колективів міста прозвучали як відомі музичні твори, так і українські народні пісні.

По закінченню урочистостей присутні поклали квіти до підніжжя пам’ятника Великому Кобзарю на честь 19-ї річниці Конституції України.

Будьмо гідними своїх предків, кохаймо рідну землю, шануймо й поважаймо один одного і свою гідність.

Відділ з питань внутрішньої політики, інформації та прес-служби міськвиконкому

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *