Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Звернення до Президента України Петра Порошенко

Звернення до Президента України Петра Порошенко

13 Липня 2015 0 Comments

Президенту України Порошенко П.О.
Голові Верховної Ради України Гройсману В.Б.
Кожушко Микола Миколайович
Голова Ради дитячої правозахисної спілки “Допоможемо дітям”
51900, м. Дніпродзержинськ, вул. Харківська, 51/139
тел. 063-284-86-66

Заява

Прошу Вас в інтересах захисту прав дітей та Конституції України звернутися до Кабінету Міністрів України та Народним депутатам України з вимогою проіндексувати заробітні платні, соц.-допомоги, пенсії для граждан України на 100%. В 2013-2014рр. відбулись важливі події в нашій державі – повалення революціонним шляхом корупційної влади Януковича. Мешканці України вийшли масово на майдани в різних регіонах України за краще Європейське життя та вступ в ЄС. Але з 2014р. після Майдану Гідності ні один корупціонер не притягнутий до кримінальної відповідальності по рішенню суду та ніхто не відповів за побиття євромайданевців в Україні. Уряд Яценюка довів українців до жебракування та не зробив реформи економічні, соціальні, гуманітарні та інші для європейського життя українців.
На Майдані в Києві коаліція, в яку входять: Блок Петра Порошенко, Народний фронт Яценюка, Радикальна партія Ляшка, Партія Батьківщина Юлії Тимошенко, Самопоміч, партія Удар Кличка та інші депутати, які обіцяли на виборах в Верховну Раду України в 2014р. гідне життя українцям. Що виходить – українців обманули та не виконали обіцянки на Майдані. Виходячи з цього, що в державі можливий соціальний бунт українців, які прагнуть гідного життя та рівня заробітної плати, як в Європі.
Наполягаю відправити уряд Яценюка у відставку за провал реформ в державі. Гарантувати українцям індексацію заробітних плат, соцвиплат та пенсій. Вимагаю заарештувати всіх корупціонерів України, які грабували нашу неньку Україну з 1991 року. В інтересах себе та своїх родичів.
Прошу звернутися до Народних депутатів України та Кабінету Міністрів України негайно внести в парламент законопроект про підвищення та індексацію заробітних плат, соцвиплат та пенсій.
13.07.2015р
З повагою М. Кожушко

Обращение к Президенту

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *