Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську значно зросли тарифи на вивезення твердих побутових відходів

У Новомосковську значно зросли тарифи на вивезення твердих побутових відходів

21 Вересня 2021 0 Comments

20 вересня 2021 року, у Новомосковську відбулось чергове засідання виконкому, під час чергового засідання виконавчого комітету Новомосковської міської ради було розглянуто питання про пітнаття тарифу
 на вивезення твердих побутових відходів (ТПВ).

У проєкті щодо затвердження тарифів приватної компанії ТОВ “КОМСІТІ” яку пов’язують з Денисом Островським та яка надає місту послуги із вивезення твердих побутових відходів на території міста Новомосковська мова йде про подорожчання більше ніж на 35%.

Один із членів виконкому на засіданні зазначив, що :Такий різкий зріст тарифу просто нереальний для містян. У попередні роки подорожчання відбувалося поступово. А цього разу тариф збільшується одразу на 7 грн., тобто з 19,50 грн до 26,40 грн. на кожного члена сім’ї”.

на жаль, члени виконкому не дослухались і більшістю голосів затвердили підвищення тарифу на вивезення ТПВ на мешканців Новомосковську.

Найближчим часом зі схваленими рішеннями про нові тарифи на  вивезення твердих побутових відходів  можна буде ознайомитись на офіційному сайті Новомосковської міської ради.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *