Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Хорошковський покинув Україну через конфлікт з Азаровим

Хорошковський покинув Україну через конфлікт з Азаровим

4 Лютого 2013 0 Comments

Колишній перший віце-прем’єр-міністр Валерій Хорошковський виїхав із України через конфронтацію з прем’єр-міністром Миколою Азаровим.

Екс-власник телеканалу “Інтер” Валерій Хорошковський, який нещодавно розкритикував Азарова як “нездатного прем’єра”, вирішив убезпечити свої основні активи, а сам покинув Україну, пише “КомерсантЪ-Украина” з посиланням на менеджерів телеканалу.

З кінця грудня, згідно з даними різних джерел, Хорошковський перебуває у Франції чи Монако.

“Учасники ринку основною версією продажу телеканалу називають прагнення зберегти актив після конфронтації з Азаровим. Наприкінці минулого року Хорошковський висловив незгоду з повторним призначенням Азарова на посаду прем’єр-міністра та відмовився увійти в його уряд”, – пише видання.

У заяві прес-служби Хорошковського зазначалося, що він вважає Азарова нездатним проводити економічні реформи. Після цього в ефірі “Інтера” з’явилися сюжети з критикою влади. Прем’єр-міністр тоді заявив, що ці сюжети є неправдивими та свідомо протистоять політиці уряду.

“Дії Валерія Хорошковського привернули увагу “сім’ї Президента”, тому не слід відкидати, що зараз, за допомогою продажу каналу своєму партнерові Фірташу, він намагається врятувати цей актив”, – зауважує джерело, близьке до однієї із сторін переговорів.

Нагадаємо, Валерій Хорошковський за $2,5 млрд продав 100% акцій UA Inter Media Group компанії Group DF, яка належить олігарху Дмитру Фірташу.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *