Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську Муніципальна варта продовжує отримувати кошти з бюджету міста, не виконуючи своїх обов’язків.

У Новомосковську Муніципальна варта продовжує отримувати кошти з бюджету міста, не виконуючи своїх обов’язків.

7 Лютого 2020 0 Comments

Усе частіше та частіше мешканці Новомосковська ставлять запитання міській владі: навіщо місту комунальні підприємства, які нічогісінько не роблять і при цьому постійно отримують кошти з бюджету міста.

Наприклад, у Новомосковську депутати створили комунальне підприємство Муніципальна варта. Це підприємство очолив Ігор Білоус, чоловік відомої блогерки, якщо її так можна назвати, Ксенії Білоус-Дзегарницької.

Із початку існування КП Муніципальна варта робітники цього підприємства нічого не робили, отримуючи регулярно зарплатню майже у 15000,00 гривень щомісячно із бюджету міста.

Ви уявляєте?

У Новомосковську робітники комунальних підприємств міста, тяжко працюючи з 8-00 до 18-00, отримують набагато менше, ніж молоді хлопці, які нічого не роблять, крім того, що сидять у себе в «каптьорках», грають в карти й п’ють пиво.

Прикладом повної бездіяльності комунального підприємства Новомосковська Муніципальна варта є той випадок, коли в парку ім. Сучкова невідомі покрали ялинки та з’ясувалося, що варта повинна була їх охороняти, а вона вартувала незрозуміло де. Але ж ми всі розуміємо, що за зарплатнею вони приходять вчасно.

Останні приклади можна знайти й у фейсбуці мешканців Новомосковська. Одним із таких прикладів, зокрема, є відео, яке виклав на своїй сторінці у фейсбук один із новомосковців, на якому невідомий їздить по площі Героїв на джипі. При цьому робітники КП Муніципальна варта все це бачили у відеокамери, які знаходяться по всій площі Героїв, але нічогісінько не зробили, ми вже не кажемо про затримання, які вони повинні робити.

Ось і робіть висновки, шановні мешканці нашого міста та міська влада. Чи є сенс утримувати за рахунок бюджету міста 20 молодих, здорових чоловіків, які нічого не роблять, а гроші з бюджету міста справно отримують.

 

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *