Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з російської мови та зарубіжної літератури, в якому учениця 9-Б класу Новомосковського міського ліцею «Самара»

Відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з російської мови та зарубіжної літератури, в якому учениця 9-Б класу Новомосковського міського ліцею «Самара»

11 Лютого 2020 0 Comments

1 лютого 2020 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з російської мови та зарубіжної літератури, в якому учениця 9-Б класу Новомосковського міського ліцею «Самара» Романенко Дарина здобула вагому перемогу – ІІ місце.

Художня література через поєднання образного мислення з логічним дає юним читачам можливості всебічного розвитку. Саме такі творчі та наукові здібності виявляє талановита ліцеїстка Дарина Романенко, демонструючи успіхи у вивченні таких предметів, як українська мова, українська й зарубіжна літератури, правознавство та історія. Вона не тільки відмінно вчиться, а й виявляє активну громадську позицію, має вокальні здібності. Ліцей дуже пишається своїми такими всебічно розвиненими учнями та ученицями. І ми переконані, що такі вражаючі результати наших дітей стали можливими завдяки тісній і добре налагодженій співпраці учнів ліцею та їх вчителів.

Ось уже понад двадцять років в Новомосковському міському ліцеї «Самара» заступником директора працює талановитий вчитель, досвідчений педагог – наставник, мудра і гармонійна людина, що дуже любить дітей та літературу – Томаш Тетяна Іванівна. Завдяки її тонкому смаку і вмінню бачити глибину літературних творів і персонажів, багато поколінь ліцеїстів назавжди стали поціновувачами і шанувальниками літератури та художнього слова.

Уся ліцейська родина з вдячністю вітає Томаш Тетяну Іванівну з перемогою її учениці Романенко Дарини в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з російської мови та зарубіжної літератури.

Нашій зірочці Романенко Дарині ми бажаємо удачі в подоланні ще більших висот. Нехай твоя внутрішня краса і твоя працьовитість, Даринко, відіб’ються ще більшими успіхами і досягненнями! Дуже пишаємося тобою!

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *