Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Ахметівський ДТЕК в Новомосковську творить небезпечне для оточуючих беззаконня

Ахметівський ДТЕК в Новомосковську творить небезпечне для оточуючих беззаконня

25 Лютого 2020 0 Comments

24.02.2020 року приватна підрядна компанія з дозволу Новомосковської компанії ДТЄК без жодних дозвільних документів міської влади самовільно почали роботи по прокладці електричного кабелю на мікрорайоні Перевал.

Новомосковське відділення ДТЕК, надавши сумнівні дозвільні документи, послало приватного підрядника прокласти 10000вт кабель посеред вулиці на мікрорайоні Перевал під дверима приватних будинків.

Обурені власники спробували припинити беззаконня, але працівники приватної компанії, яку послав Новомосковський ДТЕК спробували застосувати фізичну силу до господарів будинків, після чого люди викликали міську поліцію, яка по приїзду стояла в осторонь та нічого не робила, надаючи можливість й надалі ДТЕКу та приватній компанії без дозволу міської влади копати траншею посеред вулиці.

Треба зазначити, що особлива небезпека для людей полягає в тому, що ця траншея не огороджена, а саме місце робіт не освітлюється, через що люди можуть впасти до траншеї та зазнати травм.

Побачивши таке беззаконня та повну бездіяльність правоохоронців, мешканці будинків звернулись до мера міста Віктора Літвіщенко, який направив до місця конфлікту необхідних фахівців, які згідно чинного законодавства виписали приписи та зупинили беззаконня з боку приватної компанії та компанії ДТЕК.

Як будуть далі розвиватися події ми з вами побачимо та ми вас проінформуємо.

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *