Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У НОВОМОСКОВСЬКУ ЧЕРЕЗ КОРОНАВІРУС СКАСОВАНО ПРИЙОМИ ГРОМАДЯН В УСІХ ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ ТА ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

У НОВОМОСКОВСЬКУ ЧЕРЕЗ КОРОНАВІРУС СКАСОВАНО ПРИЙОМИ ГРОМАДЯН В УСІХ ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ ТА ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

19 Березня 2020 0 Comments

У Новомосковську вжиті всі заходи для унеможливлення поширення інфекції коронавірусу. Але головний захід – відповідальність кожного з нас!

Міська влада закликає обмежити соціальні контакти до мінімуму!

Без нагальної потреби:

– не виходьте з дому;
– не виїжджайте з вашого населеного пункту;
– не відвідуйте місця скупчення людей;
– не відвідуйте лікарню та амбулаторію без вагомих на те підстав, але при симптомах застуди зателефонуйте сімейному лікарю!

Літні люди знаходяться в зоні найбільшого ризику! Забезпечте родичів всім необхідним, щоб обмежити до мінімуму їхні соціальні контакти.

Зауважимо, що до особливого розпорядження проведення прийомів в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування скасовано.

Вся кореспонденція (звернення, листи, запити на публічну інформацію тощо) подається в електронному вигляді за адресами: info@nmvyk.dp.ua; nov_org_otd2007@ukr.net; zg_nmvk@i.ua.

Консультації надаються в телефонному режимі: (0569) 38-00-22; (05693) 7-13-18; (05693) 7-34-05 (звернення громадян); (098) 718-56-17.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *