Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Вперше в історії нашої незалежної держави відзначається річниця з дня створення Служби судової охорони

Вперше в історії нашої незалежної держави відзначається річниця з дня створення Служби судової охорони

7 Квітня 2020 0 Comments

Рік тому, Вища рада правосуддя підписала документ, який регламентує діяльність служби – Положення про Службу судової охорони. Головою Служби судової охорони генералом Валерієм Бондарем визначено вважати цей день професійним святом, тих хто щодня дбає про безпеку громадян у приміщеннях судів та установ судової гілки влади.

Підбираючи кадри, особливу увага звертаємо на фахівців, які мають досвід служби в інших силових структурах держави, мають бойовий досвід. Наразі підготовка та перепідготовка кадрів Служби судової охорони здійснюється на базі спеціалізованих навчальних центрів. Але ніхто не підготує співробітника краще, ніж ми самі. Тому за рішенням Голови Служби проводиться розбудова власного навчального центру у місті Вінниця.

Крім підрозділів охорони, також формуються підрозділи швидкого реагування та регіональні підрозділи забезпечення безпеки суддів, членів їх сімей та працівників суду, які діятимуть у дев’яти регіонах (округах) для реагування на спеціальні потреби й виклики.

З метою комплектування вакантних посад планується проведення ще низки конкурсів, очікується, що лави Служби судової охорони на кінець 2021 року налічуватимуть близько 14 тисяч осіб.

Але у зв’язку з карантином призупинені усі конкурсні відбори, і тільки но закінчиться цей період ми плануємо відновити конкурси і сформувати підрозділи швидкого реагування та фізичної охорони суддів. Вся інформація з приводу конкурсу буде розміщуватись на сайті ТУ ДСА у Дніпропетровській області у вкладці інше ® вакансії. Також інформацію про конкурс ви зможете знайти на сторінці Фейсбук територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області або за номером телефону 097 731 54 96 та (056) 722 00 97;email: kadryssodnepr@ukr.net

Служба судової охорони бажає всім здоров’я і просить громадян із розумінням поставитися до посилених заходів безпеки й не відвідувати установ судової влади без крайньої потреби.

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *