Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У НОВОМОСКОВСЬКИЙ ЛІКАРНІ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ НАМЕТОВОГО МІСТЕЧКА НА ВИПАДОК СПАЛАХУ COVID-19

У НОВОМОСКОВСЬКИЙ ЛІКАРНІ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ НАМЕТОВОГО МІСТЕЧКА НА ВИПАДОК СПАЛАХУ COVID-19

16 Квітня 2020 0 Comments

У Новомосковську продовжуються підготовчі роботи по створенню наметового містечка на випадок спалаху коронавірусу, це наметове містечко буде приймати та лікувати хворих на COVID-19.

Подібні наметові містечка встановлюють на території лікарень першої хвилі для прийому хворих на коронавірус (усього в Україні таких лікарень 240). Всі пацієнти з респіраторними симптомами, які звертаються в лікарню, спочатку повинні пройти первинне скринінгове медичне розподілення згідно протоколу МОЗ. Це дасть можливість медпрацівникам лыкарны розподіляти пацієнтів в залежності від ступеня тяжкості, і госпіталізувати тільки хворих, які потребують цілодобового медичного спостереження.

Тимчасові пункти прийому хворих з підозрою на COVID-19 розгорнуто, щоб запобігти поширенню коронавірусу всередині «опорних» лікарень міста.

Як повідомляє міська влада, намети для санітарного сортування встановлються за розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків CОVID-19 Віктора Ляшка. В стаціонари, які надалі ставатимуть ізолятором, будуть госпіталізувати тільки хворих на коронавірусну хворобу.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *