Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ПК «МЕТАЛУРГ» У М. НОВОМОСКОВСЬКУ ЗНЯЛИ З ПРОДАЖУ

ПК «МЕТАЛУРГ» У М. НОВОМОСКОВСЬКУ ЗНЯЛИ З ПРОДАЖУ

19 Травня 2020 0 Comments

18 травня 2020 року на сайті державного аукціону ProZorro.Продажі  з’явилась інформація про скасування аукціону щодо Палацу культури «Металург» у м. Новомосковськ, розташованого за адресою: Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Паланочна, 6А. Наказ про відміну електронного аукціону підписала начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях Ганна Миргородська.

Причина такого скасування: Згідно рішення виконавчої дирекції Замовника.

У Наказі говориться наступне:

«Відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», керуючись п.42 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. №432 (зі змінами), враховуючи наказ Фонду держмайна України від 13.05.2020 р. №780 «Про внесення змін до наказу Фонду державного Майна України від 28.12.2019 р. №1574 «Про затвердження переліку малої приватизації, що підлягають приватизації в 2020 році (зі змінами)» та у зв’язку з виключенням об’єкта з переліків об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації НАКАЗУЮ:

  1. Відмінити електронний аукціон з умовами з продажу об’єкта державної власності соціально-культурного призначення – Палац культури «Металург», що перебуває на балансі АТ «Інтерпайп Новомосковський трубний завод» (код ЄДРПОУ 05393139) та розташований за адресою: Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Паланочна, 6А, призначений на 27.05.2020 р…».

Нагадаємо читачам, що наприкінці квітня поточного року на сайті Фонду держмайна України було офіційно підтверджено інформацію стосовно електронного аукціону щодо ПК «Металург» в м. Новомосковську. Початкова вартість об’єкта соціально-культурного призначили у розмірі 8 361 840.72 гривень.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *