Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

НАПРИКІНЦІ ТРАВНЯ ДЕПУТАТИ НОВОМОСКОВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ  ЗБЕРУТЬСЯ НА ЧЕРГОВУ СЕСІЮ

НАПРИКІНЦІ ТРАВНЯ ДЕПУТАТИ НОВОМОСКОВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ ЗБЕРУТЬСЯ НА ЧЕРГОВУ СЕСІЮ

20 Травня 2020 0 Comments

29 травня 2020 року о 14:00 год. в залі засідань будинку міськради (вул. Гетьманська, 14) відбудеться чергова ХХVІІ сесія Новомосковської міської ради VII скликання. Таке розпорядження було опубліковано 18 травня поточного року на офіційному сайті міської ради.

На сесійне засідання винесено наступний перелік питань порядку денного:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 13 грудня 2019 року № 1076 «Про бюджет міста Новомосковська на 2020 рік».
  2. Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у м. Новомосковськ.
  3. Про затвердження Правил з додержання тиші в громадських місцях на території міста Новомосковська.
  4. Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з поводження з відходами на території м. Новомосковськ.
  5. Про передачу транспортного засобу ГАЗ 33021 на баланс КП «Новомосковський Комсервіс».
  6. Про передачу нежитлового приміщення на баланс КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ».
  7. Про зміну кінцевої дати прийому документів по міській цільовій програмі «Сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів міста Новомосковська на 2020 – 2023 роки».
  8. Про надання дозволу на укладання додаткової угоди до договору оренди комунального майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська, за адресою: пл. Героїв, 9
  9. Про припинення шляхом ліквідації ВЕЧІРНЬОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ № 9 – ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ІІ-ІІІ СТУПЕНІВ.
  10. Про передачу дитячого майданчика на баланс Управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради.
  11. Про передачу комплексу вуличних тренажерів на баланс Управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради.
  12. Про звільнення від батьківської плати за навчання учнів Новомосковської мистецької школи ім.М.Бровченка у квітні 2020 року.
  13. Про призупинення орендної плати, відшкодування комунальних та експлуатаційних послуг на час дії карантину ГО «Дніпровська Федерація Айкікай Айкідо» та ФОП Папахова Н.О.
  14. Про затвердження Програми охорони, збереження та використання об’єктів культурної спадщини на 2021-2025 роки.
  15. Про затвердження Програми реалізації стратегії національно-патріотичного виховання в м. Новомосковську на 2021-2025 роки.
  16. Про передачу майна, що знаходиться на балансі комунального некомерційного підприємства «Новомосковський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».
  17. Про внесення змін та доповнень до міської Програми «Здоров’я населення м.Новомосковськ на період до 2024 року».
  18. Про затвердження заключного звіту про виконання міської Програми «Місцеві стимули для медичних працівників КНП «Новомосковський МЦ ПМСД» до 2024 року» в зв’язку з достроковим припиненням її дії.
  19. Про затвердження умов матеріального забезпечення керівників підприємств галузі охорони здоров’я, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Новомосковська.
  20. Про затвердження заключного звіту про виконання міської Програми «Місцеві стимули для медичних працівників КЗ «Новомосковська ЦМЛ» на 2019-2021 роки» в зв’язку з достроковим припиненням її дії.
  21. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Новомосковська окремо визначеного майна.
  22. Про затвердження Положення про матеріальне заохочення голів квартальних комітетів в новій редакції.
  23. Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Новомосковська».
  24. Про реалізацію спільного Проєкту «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади» у м. Новомосковську.

Далі шкурні земельні питання які контролює депутат Михайло Барсук та Олексій Фрейдін.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *