Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У НОВОМОСКОВСЬКУ РЕАЛІЗУВАЛИ ЩЕ ДВА ПРОЄКТИ «БЮДЖЕТУ УЧАСТІ»

У НОВОМОСКОВСЬКУ РЕАЛІЗУВАЛИ ЩЕ ДВА ПРОЄКТИ «БЮДЖЕТУ УЧАСТІ»

30 Травня 2020 0 Comments

Днями у Новомосковську міською владою було реалізовано проєкт-переможець «Бюджету участі» «Сучасний спортивний зал школи №18», автором якого виступала Юлія Піменова. За проєкт Юлії проголосувало 195 мешканців та її проєкт посів 5 місце.

Проєкт  Юлії передбачав ремонт стін приміщення спортивного залу, які знаходились у неналежному стані (не ремонтувалися понад 20 років).

Реалізація цього проєкту надала можливість удосконалити уроки фізкультури в школі №18 та сприятиме емоційному комфорту перебування в школі та залучить широке коло молоді міста до занять спортом, що дозволить зменшити захворювання, спричинені низькою рухливою активністю.

Ще один проєкт  було реалізовано в СШ № 6, переможець «Бюджету участі» «Світло на стадіоні СШ № 6». Автором цього проекту була Юлія Черненко. У десятці найкращих проєктів цей проєкт  набрав 152 голоси та посів 7 місце.

Територія стадіону СШ №6 облаштована баскетбольним майданчиком, футбольним полем та зоною для тренування, однак питання освітлення стадіону до теперішнього часу не було вирішено міською владою. Мета цього проєкту – освітлення стадіону СШ№6, що дозволить відвідувачам довше перебувати на свіжому повітрі, активно проводячи свій час та стане превентивним заходом у забезпеченні суспільного порядку на території школьного стадіону.

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *