Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську можлива ліквідація зовнішньої реклами!

У Новомосковську можлива ліквідація зовнішньої реклами!

2 Червня 2020 0 Comments

Зараз місто Новомосковськ повністю обліплене рекламними конструкціями, що сильно псує зовнішній вигляд міста, а тому настав час робити генеральне прибирання!
В уяві постає місто, прикрашене гарними сюжетами. Але в реальності ми бачимо конструкції не покрашені і з обірваними лохмітями, та з неохайною прилеглою територією. Цікаво, чи усвідомлюють власники рекламних засобів, наскільки псують естетичний вигляд «коханого» міста?
Неодноразово відділ з питань інфраструктури та інвестицій писав листи, телефонував з проханням утримувати місця для розміщення зовнішньої реклами та прилеглу територію в належному санітарному та естетичному стані, але нічого не змінюється впродовж декілька місяців.

Якщо найближчим часом місця для розміщення зовнішньої реклами та прилегла територія не буде приведена до належного стану, то будемо вимушені прибрати з вулиць Новомосковська усю зовнішню рекламу (білборди, банери, сітілайти).

Обов’язки Користувача рекламної конструкції:
– зобов’язаний утримувати місце для розміщення зовнішньої реклами на який встановлено пріоритет в належному санітарному та естетичному стані.

– зобов’язаний забезпечити засіб зовнішньої реклами маркуванням із зазначенням найменування розповсюджувача зовнішньої реклами, номера його телефону, дати видачі дозволу та строку його дії.

– утримувати місця для розміщення зовнішньої реклами згідно з вимогами правил та норм пожежної безпеки, забезпечити виконання норм і правил техніки безпеки, містобудівних, санітарних норм та інших вимог.

– утримувати спеціальні конструкції у належному технічному стані із забезпеченням негайного відновлення пошкоджених конструкцій, із заміною пошкоджених рекламних сюжетів, своєчасним оновленням зовнішнього вигляду рекламних засобів та рекламних сюжетів.

– не допускати розміщення спеціальних конструкцій з пошкодженими рекламними сюжетами строком більш ніж один календарний день на місцях, переданих у користування за Договором. У разі тимчасового невикористання робочої площини спеціальної конструкції, протягом 3 (трьох) календарних днів забезпечити її фоновим покриттям блакитного кольору.

Зробимо Новомосковськ кращим!

Відділ з питань інфраструктури та інвестицій Новомосковської міської ради

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *