Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У НОВОМОСКОВСЬКУ МІСЦЕВА ВЛАДА ПРОДОВЖУЄ ВИТРАЧАТИ БЮДЖЕТНІ КОШТИ НА ЗАБАГАНКИ

У НОВОМОСКОВСЬКУ МІСЦЕВА ВЛАДА ПРОДОВЖУЄ ВИТРАЧАТИ БЮДЖЕТНІ КОШТИ НА ЗАБАГАНКИ

17 Червня 2020 0 Comments

У Новомосковську вже близько чотирьох років місцеві жителі, активісти та родини загиблих воїнів АТО направляють усі свої сили на встановлення у місті пам’ятника героям України, тим хто віддав своє життя за свободу та незалежність нашої з вами країна. Як стало нам відомо, вже готовий проект пам’ятника, но в останній рік місцева влада під керування нардепа діючого та колишнього взагалі не хоче йти на зустріч та бодай якось сприяти будівництву, та встановленню пам’ятнику воїнам світу.

Міський голова розповідає про свій патріотизм, але за думкою депутатів з оточення Нестеренка його дії доводять протилежне. Так наприклад, останніми днями міський голова  «загорівся» ідеєю до Дня Державного прапора в місті встановити флагшток під розмір прапора 6*9. Флагшток біля Вічного вогню на якому зазвичай піднімали великий за розмірами прапор України.

6*9 – флагшток під такий прапор по висоті, як мінімум, повинен бути не менше 10 метрів заввишки, щоб прапор по землі не волочився, а в реальності набагато вище, щоб майорів. У Дніпрі подібний прапор піднято на флагштоку висотою 72 м.

Навіщо оновлювати флагшток, який не потребує цього, наразі відомо лише у міськвиконкомі, але не відомо людям з оточення Нестеренка.

І це коли «зайвих грошей» в бюджеті практично немає тому, що оточення Нестеранка розикрало.

Жителі міста, які не допомогали та не допомогають АТОвцям, у соціальних мережах, не перестають обурюватись такі реконструкції:

?????????????????????????????????????????????????????????

Свою позицію міський голова виказує патріотичністю.

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *