Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

УРЯД УКРАЇНИ ЗАТВЕРДИВ ОСТАТОЧНИЙ ПЕРЕЛІК ТЕРИТОРІЙ ГРОМАД НОВОМОСКОВЩИНИ

УРЯД УКРАЇНИ ЗАТВЕРДИВ ОСТАТОЧНИЙ ПЕРЕЛІК ТЕРИТОРІЙ ГРОМАД НОВОМОСКОВЩИНИ

6 Липня 2020 0 Comments

Днями уряд затвердив остаточний перелік територій громад Дніпропетровщини, що складається з 86 спроможних ОТГ області, з них 44 – високоспроможні та 42 – середньоспроможні.

До списку увійшли Новомосковська (Новомосковська міськрада), Губиниська (Губиниська селищна, Василівська, Вільненська, Мар’янівська, Миколаївська, Новостепанівська, Попасненська сільська ради), Перещепинська (Перещепинська міська, Багатська, Голубівська, Керносівська, Михайлівська, Шандрівська сільські ради), Піщанська (Піщанська, Знаменівська, Орлівщинська сільські, Меліоративнівська селищна ради) та Черкаська (Черкаська і Гвардійська селищні ради).

Згідно з прийнятим документом, територія Дніпропетровщини буде на 100% покрита ОТГ, які надаватимуть мешканцям комфортні сервіс та послуги. На повну потужність вони запрацюють вже після виборів восени.

На сьогодні в Україні загалом створено понад 1 тис. громад із 1470 запланованих. Аби вони могли успішно функціонувати, впроваджують наступний етап реформи – субрегіональний: планують укрупнити 490 районів, створивши натомість 129. З 22 районів нашої області утворять 6 або 7 нових, до переліку яких увійде і Новомосковський.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *