Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Депутат Новомосковської міськради Михайло Барсук погорів на хабарі

Депутат Новомосковської міськради Михайло Барсук погорів на хабарі

8 Липня 2020 0 Comments

Депутат,  він же голова  постійної депутатскої комісії був затриманий за черговий хабар 44 000 гривень за позитивне вирішення питання щодо виділення останньому в оренду земельної ділянки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Головою постійної Новомосковської депутатської комісії по земельним питання є Михайло Олександрович Барсук.

За процесуального керівництва Новомосковської місцевої прокуратури працівниками Новомосковського ВП ГУНП в області та Управління стратегічних розслідувань викрито депутата однієї з міських рад області, який вимагав та одержав від підприємця неправомірну вигоду.

За даними слідства, депутат міськради, а ми важаэмо, що це Михайло Барсук, що є очільником постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою міськради, вимагав від підприємця 44 000 гривень за позитивне вирішення питання щодо виділення останньому в оренду земельної ділянки.

Під час одержання вказаних грошей зловмисника було викрито правоохоронними органами. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Источни: https://dnipr.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=276441

Під вартою опинився депутат однієї з міських рад Дніпропетровщини, який вимагав від підприємця 44 000 гривень неправомірної вигоди

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *