Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Українська команда «Ралі Монте-Карло» відвідала Новомосковськ

Українська команда «Ралі Монте-Карло» відвідала Новомосковськ

20 Червня 2021 0 Comments

За традицією розпочатого марафону, присвяченого 30-річчю Незалежності України, міський голова Сергій Рєзнік розписався на «Запорожці», зареєстрованому в престижному міжнародному ралі під номером 402. «Новомосковськ привітний».

«Сьогодні ми із задоволенням зустрічаємо українську команду «Ралі Монте-Карло» і безумовно радіємо, що увійшли до 30-ки міст, через які пролягає їхній маршрут. Ми хочемо відновити славу і статус Новомосковська як курортного міста, привітного і доброзичливого, із цікавими пам’ятками архітектури. У нас чудові люди і це відзначають усі, хто приїжджає до Новомосковська», – сказав міський голова Сергій Рєзнік.

 «Наш маршрут охоплює 30 міст, безумовно, ми не могли проїхати таке місто як Новомосковськ. Ми знаємо, що тут є багато історичних пам’яток, які ми хочемо відвідати, – заявив командор команди, президент національної автомобільної ліги «Золоте Кермо України» Роман Щипков. – Маршрут прокладений таким чином, щоб ми побували як на Сході, так і на Заході України, потім ми спускаємося на Південь – в Одесу, а фінішуємо у Києві».

До Новомосковська команда приїхала із Харкова, а далі рушить до Дніпра. Більше половини свого маршруту у 3,5 тис км вона вже подолала. Наразі у марафоні бере участь один ЗАЗ-966, а у Львові до нього приєднається другий «Запорожець» жовтого кольору, на якому, найімовірніше, в ралі візьме участь жіноча команда.

Глобальний промо-марафон – це тренування перед «Ралі Монте-Карло», яке розпочнеться у січні 2022 року. Учасники хочуть  переконатися, що їхні авто готові до престижних змагань любителів ретро-автомобілів, оскільки в умовах зими їм доведеться подолати 2,5 тис км, причому половина маршруту проходить вночі.

 

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *