Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

23 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

23 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

26 Липня 2021 0 Comments

У ході засідання членами Новомосковського виконкому було розглянуто понад 50 питань порядку денного та заслухано звіт скандального керівника комунального підприємства «Благоустрій міста» Олександра Величка.

На засіданні підняли болюче для центральної частини міста питання незаконої стихійної торгівлі. Міський голова Сергі Рєзнік дав доручення відповідним підрозділам надати пропозиції та розробити схеми впорядкування торгівлі і вжити заходи для припинення стихійної торгівлі біля будинків 35, 42 та 44 по вулиці Гетьманській.

Також члени виконкому погодили надання матеріальної допомоги на встановлення індивідуального електричного опалення першим 35 новомосковцям із соціально вразливих категорій, будинки яких буде відключено від централізованого опалення вже цього року.

Під час засідання розглянули ряд важливих для містян питань в сфері соціального захисту, захисту прав дітей та житлових питань і надали дозвіл громадянину Сеймі С. на проведення благоустрою території улаштування дитячого майданчика з розміщенням футбольного та волейбольного полей, що знаходяться за адресою вул. Севастопольська між будинками 39 та 41Б. Як зазначив Сергій Рєзнік, благоустрій території міста за ініціативою громадян та підприємців міста – це чудове починання, яке завжди буде підтримуватися міською владою.

 Окремо було заслухано звіт директора комунального підприємства «Благоустрій міста» про якого неодноразово пісали міськи ЗМІ.

Як зазначив керівник, підприємство повноцінно працює лише 3 місяці (з 01.04.2021 року). Основними видами діяльності підприємства є отримання плати за погіршення благоустрою на території міста та утримання площі Героїв. За цей час вдалося акумулювати на рахунках підприємства більше 700 тисяч грн., які заплановано використати на утримання та благоустрій площі Героїв, але по факту роботи небуло, а куди гроші пішли невідомо.

Враховуючи ту соціальну напругу, яка була викликана роботою підприємства в частині збору коштів за порушення благоустрою, те, що не вдалося налагодити якісну комунікацію та зворотній зв’язок з підприємцями міста та громадянами, керівник КП «Благоустрій міста» Олександр Величко оголосив під час засідання про намір піти з посади  директора наприкінці липня. Як писали міськи ЗМІ, керівник КП «Благоустрій міста» Олександр Величко своїми діями визвав соціальну напругу та деяки робітники КП «Благоустрій міста» були причепні до вимаганнях грошей з підприємців.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *