Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську проінспектували пункти масової вакцинації від COVID-19

У Новомосковську проінспектували пункти масової вакцинації від COVID-19

30 Липня 2021 0 Comments

Володимир Орлов  під час візиту до Новомосковська разом з колегами оглянули пункт масової вакцинації від COVID-19.

Ретельно перевірили, облаштоване місце прийому пацієнтів перед щепленням, власне кімната для вакцинації, а також проінспектували відремонтоване терапевтичне відділення та систему киснепостачання, розташовану на території лікарні.
Усього з початку вакцинальної кампанії станом на сьогодні у Новомосковську було щеплено 8519 осіб.
Проте, у Новомосковському районі одна з найнижчих динамік вакцинування в Дніпропетровській області. Наприклад, наразі освітяни Новомосковського району щеплені лише на 13,5% від загальної їх кількості.
Тому вже сьогодні місцевій владі поставлені завдання і терміни їх виконання. Негайно вирішити питання організації доїзду до центру вакцинації людей із сіл. Відпрацювати питання вакцинації з найвразливішими верстами населення (медики, освітяни, військові, держслужбовці).
Заступник міського голови Сергій Адамян та радник голови Дніпропетровської ОДА Ігор Ломако вже отримали офіційні паспорти вакцинації. Тепер вони запрошують також і жителів міста та району зробити свідомий жест і вберегти своє здоров’я і навіть життя.

“Я хочу, щоб кожен усвідомив: вакцинуючись, ви допомагаєте не лише собі, а й своїм близьким, адже лише масова вакцинація здатна створити колективний імунітет і зупинити поширення хвороби” – наголосив Володимир Орлов
Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *